Oamenii de știință au demonstrat că ADN-ul uman poate fi reprogramat prin cuvinte folosite la o anumită frecvenţă

Oamenii de ştiinţă ruşi au reuşit să demonstreze că ADN-ul uman poate fi reprogramat prin cuvinte folosite la o anumită frecvenţă.

0

Oamenii de ştiinţă ruşi au reuşit să demonstreze că ADN-ul uman poate fi reprogramat prin cuvinte folosite la o anumită frecvenţă.

Această descoperire este una formidabilă pentru că astfel s-a mai făcut un pas uriaş spre înţelegerea vieţii, dar şi spre descoperirea originii umane. Studiul a avut ca bază ADN-ul supranumit „junk”, care există în proporţie de 90%, şi legătura cu lingvistica.

ADN-ul uman nu este responsabil doar pentru construirea corpului, ci este un bun mediu pentru stocarea datelor informaţionale. De aici a mai fost un singur pas spre descoperirea faptului că acesta are un comportament straniu şi imită extrem de bine gramatica unei limbi.

De exemplu, alcaloizii respectă cu stricteţe anumite reguli extrem de bine definite, exact la fel precum gramatica oricărei limbi. Concluzia este una stranie pentru că oamenii de ştiinţă susţin că limbajele nu au apărut accidental sau din senin, ci sunt o reflexie a comportamentului ADN-ului uman. Mai pe scurt, am fost programaţi să putem vorbi o limbă sau mai multe pentru o optimă comunicare.

Specialiştii au analizat cu atenţie şi comportamentul vibraţional al întregii structurii de ADN. În acest fel, s-a descoperit că cromozomii funcţionează precum un calculator holografic utilizând radiaţia laser. Acest lucru înseamnă că au reuşit de-a lungul timpul să moduleze anumite tipare de frecvenţă, prin care influenţează decisiv existenţa şi comportamentul întregii structuri.

Substanţa ADN-ului, în ţesutul viu şi niciodată în vitro, va reacţiona şi se va modifica atunci când anumite cuvinte sunt rostite la o anumită frecvenţă. Care sunt aceste cuvinte nu se poate spune încă, dar oamenii de ştiinţă lucrează pentru a le descoperi.

Mai mult de atât, s-a mai descoperit că ADN-ul uman are puteri de neimaginat. De exemplu, atunci când se află în vid poate cauza tipare tulburătoare, care la rândul lor se fac responsabile pentru crearea găurilor negre magnetizate. Nu este vorba despre cunoscutele găuri negre, ci despre anumite poduri între universurile paralele. Se presupune că ADN-ul poate folosi aceste poduri pentru a trece în celelalte lumi paralele, unde poate lua o nouă formă de viaţă.

Sursa: efemeride.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here