NEWS ALERT
Ce grozavii mai fac ai nostri peste hotare. Doi romani au furat si omorat o CAPRA de la Gradina Zoologica din Berlin

Majoritatea fetiţelor trăiesc experienţa primei menstruaţii în jurul vârstei de 12-13 ani. Acesta este unul dintre momentele marcante ale copilăriei unei fetiţe şi debutul pubertăţii. Acest eveniment i-a adus însă sfârşitul unei fetiţe de 12 ani din India care a murit după ce i-a venit menstruaţia, notează BBC India. Simţindu-se umilită de profesoara ei, fata nu a putut suporta ruşinea şi s-a sinucis.

Micuța s-a aruncat de pe o clădire din apropierea casei, lăsând un bilet în care și-a explicat gestul. Ea a scris că profesoara a umilit-o la școală după ce a observat pete de sânge pe uniformă.

Profesoara a rugat-o pe fată să arate petele în fața clasei, conform declarațiilor mamei sale. Femeia crede că fata s-a sinucis din cauza profesoarei, iar acum o are pe conștiință.

„Nu ştiu de ce se plânge profesoara de mine. Nu înţeleg de ce mă hărţuieşte şi mă torturează în felul ăsta”, a scris fata în biletul de sinucidere. „Mamă, te rog iartă-mă.”

„Profesoara nici măcar nu a luat în calcul că erau şi băieţi în clasă. Fiicei mele i-a venit menstruaţia când era la şcoală, sâmbăta trecută. Când i-a zis profesoarei, a primit o cârpă de praf pe post de absorbant. Apoi, profesoara a dat-o pe fata mea afară din clasă. Cum să supui o fetiţă de 12 ani la o astfel de umilinţă?”, a declarat mama fetei la BBC Tamil.

NEWS ALERT
Actorul Victor Rebengiuc, VERDICT trist. "Mi-am dorit să nu mor în comunism. N-am izbutit chestia asta. O să mor în comunism!"

Prima menstruație poate fi un moment destul de greu pentru orice tânără, susțin psihologii. Fetițele trebuie pregătite dinainte pentru a face față situației delicate.

Vizitele la ginecologi sunt recomandate, dar și discuțiile cu mama. Multe tinere se simt umilite atunci când le vine ciclul, iar una din cauzele acestei rușini este și lipsa de pregătire din partea părinților, lipsa de comunicare.

Sursa: teotrandafir.com

Cel mai citit articol de astăzi

loading...
Loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns