NEWS ALERT
Muncitor roman, TORTURAT la o ferma din Italia. Chinurile groaznice la care l-a supus patronul sau

Un filmuleț postat de o buzoiancă de la munte, în care un autoturism cu mulți cai putere este tras cu boii, tinde să devină viral pe internet. Prin clipul postat pe Facebook, pe care mulți l-ar considera mai degrabă comic, autoarea lui dorește de fapt să atragă atenția asupra stării jalnice a drumurilor din  multe localități din țara.

Clipul de un minut și jumătate surprinde o scenă mai puțin obișnuită. Un autoturism de teren cu sute de cai putere, împotmolit în noroi, este scos la liman de doi boi.

”Poate văd și autoritățile locale în ce hal trăim, consiliul județean, parlamentarii, să ne ajute cineva”, se arată în mesajul care însoțește filmulețul postat de Măndița Dinu.

Înregistrarea care a fost făcută joi pe un drum sătesc din comuna buzoiană Mânzălești a strâns mii de vizualizări în numai câteva ore.

NEWS ALERT
Samsung S9, aceeasi Marie, dar cu alta palarie. Nu conteaza, se cere pe el o caruta de bani

”Masina fie ea cu multi cai putere, tot boii saracii fac fata…la astfel de noroi”, este unul dintre mesajele apărute ca reacție la postarea femeii din Mânzălești. Afla mai multe de pe informatiabuzaului.ro

Cel mai citit articol de astăzi

loading...
Loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns