NEWS ALERT
Revoluţia fiscală ar putea închide cabinetele medicilor de familie: „Guvernanţii nu vor să audă şi să înţeleagă. Parcă vorbim în pustiu!”

Tudorel Toader pare hotarat s-o „execute” pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Premierul Dancila i-a cerut, luni dupa-amiaza, ministrului Justitiei sa se intoarca de urgenta in tara. Tudorel Toader se afla intr-o vizita oficiala in Japonia.

Dancila i-a cerut lui Tudorel Toader sa vina cat mai repede inapoi la Bucuresti, pentru a avea o discutie legata de „informatiile din spatiul public” privind situatia de la DNA.

„Ii vor cere domnului ministru sa se intoarca cat mai repede in Romania, avand in vedere ultimele informatii din spatiul public. Mi se pare normal ca ministrul Justitiei sa se afle in tara”, a spus premierul.

Cu cateva minute mai devreme, Tudorel Toader isi manifestase dorinta de a ramane in continuare cateva zile in Japonia, unde sustinea ca are programate intalniri foarte importante, printre care si cu presedintele Curtii Supreme din aceasta tara.

NEWS ALERT
Veste proasta pentru soferi: se scumpesc politele RCA. Iata cat veti plati pentru o polita de asigurare

Toader a sugerat, explicit, intr-o interventie la Antena 3, ca va solicita revocarea Laurei Codruta Kovesi.

„In ceea ce ma priveste nu voi sesiza Inspectia Judiciara, acum nu mai este necesara, pentru ca daca am sesiza mi-ar prelungi cu mult, ar trebui sa asteptam rezultatele. Daca lucrurile asa stau este foarte bine ca romanii sa cunoasca adevarata fata a modului in care uneori se face activitatea de urmarire penala. Ca romanii sa vada modul in care se respecta sau ceeea ce Constitutia spune, prezumtia de nevinovatie.

Am raportul privind activitatea DNA intocmit, il pot prezenta oricand. Exista si varianta cealalta de a prezenta in fata Parlamentului. Voi reveni in tara si voi vedea care este varianta cea mai rapida, voi prezenta si voi concluziona.

Nu are sens sa mai asteptam Inspectia Judiciara, sa confirme a n-a oara ceea ce in realitate stim?”, a declarat Tudorel Toader.

sursa aktual 24.ro

Cel mai citit articol de astăzi

loading...
Loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns