Inca un caz rupt din filmele pentru adulți, doar ca acesta este real, asta a pățit-o si un om din Hundedoara, care a platit pentru o partida de amor cu o ocazionară, tipa s-a lăsat ușor agățata, dar după aceea s-a întâmplat groaza grea, adică a plecat cu 10.000 de lei, relatează stirileprotv.ro.

“Miercuri seara, la ora 20:21, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat de 48 de ani, cu privire la faptul că o persoana necunoscuta i-ar fi sustras din autoutilitară suma de 10.000 lei. În fapt, din cele relatate de către bărbatul păgubit, polițiștii au stabilit că acesta ar fi întreținut relaţii sexuale cu o persoană necunoscută, iar la scurt timp a observat că îi lipseşte suma de 10.000 lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie de 22 de ani, din judeţul Hunedoara, bănuită de săvârşirea furtului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent şef adjunct Paula Enache, conform Agerpres.

Poliţiştii au reuşit recuperarea sumei de 9.200 lei şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt pe numele tinerei.

Sursa 


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here