Articole adăugate recent

Adio, hipermarket în oraș! Schimbare majoră în privința centrelor comerciale. Ministerul Agriculturii şi-a dat ok-ul pentru un proiect de lege care prevede scoaterea hipermarket-urilor în afara orașelor mari.

Ministerul Agriculturii a comunicat parlamentarilor care doresc să inițieze noi legi privind amplasarea supermarketurilor, hipermarketurilor și centrelor comerciale că susține modificarea legislației astfel încât amplasarea acestora să fie în zone predilect comerciale, în afara centrului orașelor și în zone cu densitate redusă a populației.

stfel de proiecte în pregătire stabilesc pentru supermarket-uri o distanță de cel puțin 1 kilometru față de o piață, iar pentru hipermarket-uri scoaterea în afara orașelor mari.

Pentru hipermarketuri, propunerea este să poată fi amplasate în zonele cu densitate comercială redusă, după criterii geografice specifice. Acestea sunt: să fie la cel mult 5 km de limita administrativ-teritorială a localității cu populație de peste 500.000 locuitori, la cel mult 3 km în cazul localitățiilor cu populație de peste 250.000 locuitori și la cel mult 1 km la unitățile administrativ teritoriale cu populație mai mică de 250.000 locuitori.

RECOMANDARE
Sunati la 112 dacă vedeți vecinii ca fac petreceri in această perioadă! Sfatul vicepremierului României

Sursa: www.realitatea.netVă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
S-a mai stins o stea. DRAGA OLTEANU MATEI a murit la 87 de ani
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here