Leacul care distruge toate bacteriile din gura, și care elimină mirosul neplăcut cauzat de acestea

0

Foarte mulți oameni au respirația urât mirositoare, chiar dacă se spală pe dinți și folosesc ața dentară zilnic. Afecțiunea se datorează alimentelor rămase intre dinți sau a unor bacterii prezente în cavitatea bucală.

Indiferent de motiv, respirația urât mirositoare este o problema neplăcută. Sunt numeroase produse precum pasta de dinți sau apa de gură care iti promit ca te vor scăpa de aceasta problemă. Produsele respective au un preț ridicat. De aceea, este recomandat sa utilizezi produse naturale care te vor scăpa de respirația urat mirositoare intr-un timp foarte scurt.

Iată cum poți să faci un astfel de remediul:

Ingrediente:

– O linguriță de miere
– O linguriță de praf de copt
– Un pahar de apa caldă
– 2 lămâi
– Jumătate de linguriță de scorțișoară.

Mod de preparare:

Stoarce zeama celor două lămâi si pune-o intr-o sticla. Adaugă scorțișoara, mierea, praful de copt si apa, apoi pune capacul si agita bine. Folosește doua lingurițe din acest amestec pentru a te spală pe dinți si a curata gura. Fă gargară cu acest remediu fără a înghiți conținutul.

Scorțișoara are excelente proprietăți antibacteriene, astfel va elimina bacteriile ce cauzează respirația urat mirositoare. Mierea are aceleași efecte benefice ca si scorțișoara, iar praful de copt va alcaliniza cavitatea bucala si iti va albi, in același timp, dinții. Lămâia elimină și ea bacteriile care au mai rămas pe dinți.

Sursa: sanatatea.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here