GHIDUL COMPLET AL PLANTELOR MEDICINALE SI AL BOLILOR PE CARE LE VINDECA

Medicina naturista se bazeaza pe relatia dintre planta si fiinta umana.

0

Articole adăugate recent

Acest ghid al plantelor medicinale ne prezintă modul de folosire al plantelor medicinale in vindecare. Autorul, David Hoffmann oferă o abordare holistică prin care sa ne putem restabili si menține starea de bine.

Prin sfaturi precise ne arata cum să diagnosticăm și să tratam fără riscuri o gamă largă de afecțiuni, de la diabet și depresie, la tuse convulsivă – fără niciun efect secundar negativ.

Cartea prezintă:

  • – o explicație clară a sistemelor organismului;
  • – sfaturi privind diagnosticarea si tratarea bolilor;
  • – metode simple de culegere a plantelor si de preparare a remediilor;
  • – un repertoar al plantelor medicinale si un index al denumirilor botanice.

Nu toate bolile necesita medicamente puternice, creme sau alifii. Citind acest ghid, poți învăța cum să folosești plantele medicinale pentru binele și sănătatea familiei tale.

Medicina naturista se bazează pe relația dintre planta si ființa umana, dintre planta si planeta, dintre ființa umana și planeta. Sa folosim plantele medicinale in procesul de vindecare înseamnă sa facem parte dintr-un ciclu ecologic.

Asta ne da posibilitatea sa fim prezenți în mod conștient în lumea vie, vitala din care facem parte; sa adeverim întregirea si lumea in viata noastră prin cunoașterea remediilor folosite.

Plantele medicinale ne pot conecta la contextul mai larg al întregului planetar si, in timp ce ele isi îndeplinesc rolul fiziologic/medical, noi ni-l putem îndeplini pe al nostru, construind conștiința acestei conexiuni si relații mutuale.”, nota David Hoffmann.

David Hoffmann a lucrat patru ani la Institutul National al Herbalistilor Medicali din Marea Britanie si mulți ani a condus un cabinet de consultanta in fitoterapie. Ajuns în SUA, a fost numit președinte al Societății Herbaliștilor Americani si a ocupat postul de director al Scolii pentru Studierea Plantelor Medicinale din California.

Cartea poate fi achiziționată la un preț promoțional, precizează sursa citata.

Sursa: elefant.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here