Articole adăugate recent

Nelu Bălăşoiu a murit infectat cu coronavirus. Îndrăgitul interpret de muzică populară avea 71 de ani și era internat la spitalul din Suceava. La scurt timp după confirmarea diagnosticului, artistul a suferit un atac vascular cerebral și a intrat în comă. Azi, el a pierdut lupta cu viața.

Nelu Bălășoiu era internat în stare gravă la spitalul din Suceva, iar testele anti-coronavirus au confirmat faprul că artistul era infectat cu Covid-19. În ziua în care a primit diagnosticul, starea sa de sănătate s-a agravat, iar medicii erau foarte sceptici în ceea ce privește recuperarea.

Anunţul privind starea precară a lui Nelu Bălăşoiu a fost făcut de Ionuț, unul dintre fiii solistului, printr-un mesaj postat pe Facebook. „Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit”, scria Ionuţ Bălăşoiu în Vinerea Mare.
sursa click.roVă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Iisus, născut la Constantinopol, Antichitatea, un fals istoric. Teoriile unui istoric rus provoacă rumoare
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here