Cea mai periculoasă înșelătorie apărută recent a început să facă deja ravagii în trafic. Inventivitatea hoților din România nu cunoaște limite

1

Articole adăugate recent

Inventivitatea hoţilor nu cunoaşte limite. O nouă metodă de înşelătorie a fost dezvăluită de un bărbat care era cât pe ce să fie victima unei escrocherii de zile mari.

Bărbatul a povestit că o fetiţă de aproximativ 12-14 ani, cu hainele rupte şi cu vânătăi pe mâini, s-a apropiat de maşina lui. Aproape plângând, fetiţa l-a rugat să o ducă acasă cu maşina.

„După serviciu am intrat într-un magazin. Ies şi mă urc în maşină. În acest timp, a alergat la mine o fetiţă, de aproximativ 12-14 ani. Hainele erau rupte, avea vânătăi pe mâini. Abia de se ţinea să nu plângă. M-a rugat frumos să o duc până acasă. Însă am observat că ceva mai departe era o maşină ciudată şi cu ferestre complet fumurii. De asemenea, am observat că fata se tot uita straniu, periodic, la ea. De aceea, eu i-am spus că nu o voi duce nicăieri, dar voi chema un taxi.

Dintr-o dată, ea s-a întors brusc şi a fugit. Chiar în acea maşină dubioasă. Acum am înţeles totul. Sensul acestei escrocherii constă în următoarele: în maşina ta urcă o fată străină, necunoscută. Apoi din acea maşină ciudată apare „tatăl” ei şi vă acuză de pedofilie! Încercaţi apoi să demonstraţi că sunteţi nevinovat. Îmi este groază să mă gândesc la ce se putea întâmpla, dacă nu observam la timp acea maşină” a povestit un bărbat pentru Realitatea TV.

Acesta a adăugat că a blocat drumul acelei maşini la ieşirea din parcare, dar că a fost nevoit să plece după ce din ea a ieşit un bărbat solid care a început să îl înjure.

„Apoi eu am blocat drumul acelei maşini la ieşirea din parcare. Din ea a ieşit o namilă de om şi a început să strige cu un limbaj foarte vulgar. M-am îndepartat de pericol şi am plecat”.

Escrocheria are mai multe variante, inclusiv una în care oamenii sunt făcuţi să descuie uşa locuinţei şi fetiţa intră înăuntru.

Sursa: stirilekanald.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Până când să mai suportăm? Semnați aici pentru ieftinirea adausului comercial la carburanți

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here