Atunci când mănânci măsline, nu arunca sâmburii deoarece pot fi foarte folositori

0

Articole adăugate recent

Daca te-ai gândit că sâmburii de măsline nu au nicio utilitate, află că au mai multe întrebuințări decât credeai!

Sunt persoane care mănâncă măsline cu tot cu sâmburi. Unii nutriționiști spun că este foarte bine să înghiți și sâmburi. Ei reglează tranzitul intestinal, ajută stomacul si colonul. Se recomandă și pentru fisuri anale si hemoroizi:

– mănâncă 30 de măsline într-o zi astfel: 3 măsline cu sâmburi, peste doua ore mănâncă 6 măsline (cu tot cu sâmburi), peste doua ore mănâncă 9 măsline cu tot cu sâmburi si apoi 12.
–  în fiecare dimineață, mănâncă o măslina cu sâmbure, timp de câteva luni.

Acest tratament este foarte bun si pentru digestie, ajută la buna funcționare a intestinului gros. De asemenea ameliorează infecția anala.

Sâmburii respectivi  au rolul de a purifica sângele, revigorează circulația. Se consideră că stimulează fertilitatea la femei.

Ei au și utilizări externe, fiind un exfoliant foarte bun.

Pisează-i cu un robot de bucătărie sau strivește-i cu un mojar cu pistil.

Amestecă-i cu putina miere și iaurt, apoi masează tot corpul cu această soluție. Este foarte bun si pentru față, ajuta la revitalizarea pielii, eliminarea impurităților, lăsând pielea moale si fina.

Unii îi folosesc la masarea picioarelor. Se poate călca pe săcuți cu astfel de sâmburi sau se poate crea o încălțăminte reflexoterapeutică dacă se pun săculeții cu sâmburi uscați în papuci cu doua numere mai mari.

Sursa teotrandafir.com


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
De câte ori pe an au voie sa facă dragoste creștinii adevărați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here