RECOMANDARE
Fetița care a supraviețuit miraculos după ce a fost spulberată prin fereastră de bomba nucleară de la Hiroshima
Acasă INFO ȘTIRI Din lume Au lăsat pe o stradă 15 000 de monede, iar ce a...

Au lăsat pe o stradă 15 000 de monede, iar ce a urmat e o lecție de viață! Reacția trecătorilor la vederea grămezii de monede …. Crezi că în România s-ar fi întâmplat la fel?

0

Articole adăugate recent

Au lăsat pe o stradă 15 000 de monede, iar ce a urmat e o lecție de viață! Reacția trecătorilor la vederea grămezii de monede. Jamahl McMurran si Lana Mesic, artist și fotograf de profesie, au dat startul unui experiment social cu o gramadă de monede.

Ideea le-a venit in momentul in care Lana avea 15 000 de monede si nu stia ce sa faca cu ele, dar nici sa le duca inapoi acasa. Le-au pus pe o strada din Londra si au dat startul unui experiment pe care l-au documentat pe Twitter.

Rezultatele i-au luat prin surprindere! Totul a aparut in timp real pe reteaua de socializare, dar distractia s-a terminat atunci cand doi barbati au luat o decizie neasteptata!

Cativa trecatori si-au facut poze cu gramada de monede, s-au jucat cu ele si au trecut mai departe, copiii s-au distrat cu ele ca si cand s-ar fi jucat in nisip, un alt barbat si-a aranjat strategic umbrela peste ele si a facut o poza pentru contul de Instagram.

Totul s-a terminat cand un barbat pe bicicleta a decis ca ia cateva in buzunarele sale, dar cea mai mare supriza a venit din partea a doi barbati care pur si simplu au strans toate monedele de pe jos si le-au luat cu ei.

Sursa: www.protv.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Priviți cum un șofer care se dă șmecher este scos prin geam de un polițist curajos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here