RECOMANDARE
Fetița care a supraviețuit miraculos după ce a fost spulberată prin fereastră de bomba nucleară de la Hiroshima
Acasă INFO ȘTIRI Din lume Au lăsat pe o stradă 15 000 de monede, iar ce a...

Au lăsat pe o stradă 15 000 de monede, iar ce a urmat e o lecție de viață! Reacția trecătorilor la vederea grămezii de monede …. Crezi că în România s-ar fi întâmplat la fel?

0

Au lăsat pe o stradă 15 000 de monede, iar ce a urmat e o lecție de viață! Reacția trecătorilor la vederea grămezii de monede. Jamahl McMurran si Lana Mesic, artist și fotograf de profesie, au dat startul unui experiment social cu o gramadă de monede.

Ideea le-a venit in momentul in care Lana avea 15 000 de monede si nu stia ce sa faca cu ele, dar nici sa le duca inapoi acasa. Le-au pus pe o strada din Londra si au dat startul unui experiment pe care l-au documentat pe Twitter.

Rezultatele i-au luat prin surprindere! Totul a aparut in timp real pe reteaua de socializare, dar distractia s-a terminat atunci cand doi barbati au luat o decizie neasteptata!

Cativa trecatori si-au facut poze cu gramada de monede, s-au jucat cu ele si au trecut mai departe, copiii s-au distrat cu ele ca si cand s-ar fi jucat in nisip, un alt barbat si-a aranjat strategic umbrela peste ele si a facut o poza pentru contul de Instagram.

Totul s-a terminat cand un barbat pe bicicleta a decis ca ia cateva in buzunarele sale, dar cea mai mare supriza a venit din partea a doi barbati care pur si simplu au strans toate monedele de pe jos si le-au luat cu ei.

Sursa: www.protv.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here