Un barbat a fost amendat pentru ca vorbea la telefon, fară hands-free, în timp ce calarea un cal. Bărbatul de 30 de ani a pledat „vinovat”, deşi avocatul lui a susţinut că „problema este una neînsemnată”. Acesta a primit ordin de eliberarea condiţionată valabil trei luni.

Bărbatul a fost oprit de poliţie pe un drum rural din statul News South Wales, în luna octombrie a anului trecut. Calul se deplasa cu o viteză estimată la 10 km/h, transmite publicaţia locală Tenterfield Star, citată de mediafax.ro Incidentul a ajuns în instanţă acum.

Judecătorul acestui caz, David Day, justifică decizia prin faptul că pe drum „un cal este un vehicul”, iar bărbatul nu folosea un dispozitiv hands-free. Bărbatul de 30 de ani a pledat „vinovat”, deşi avocatul lui a susţinut că „problema este una neînsemnată”. Vinovatul nu va avea fapta înregistrată în cazier şi nici nu va plăti amendă, dar a primit un ordin de eliberarea condiţionată valabil trei luni.

Citeste mai mult: adev.ro/q50xq7Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Reacția unui primar din Buzău, speriat că în comuna sa ar putea fi cazaţi temporar pacienţi cu risc de transmitere a coronavirusului
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here