RECOMANDARE
Avertisment cât se poate de serios. Dacă aveți casa izolată cu polistiren sau cu vată minerală, ar trebui să știți asta

Un incendiu de proporții a izbucnit luni seară la Catedrala Notre-Dame din Paris, unul dintre cele mai vizitate monumente istorice din Europa.

Incendiul a izbucnit în partea de sus a edificiului, cel mai probabil în urma unor lucrări de renovare, spun pompierii, care intervin la faţa locului. Potrivit purtătorului de cuvânt al catedralei, focul a început în jurul orei locale 18.50 (19.50 ora României).

Potrivit unui reprezentant al Primăriei Parisului, pompierii încearcă să stingă flăcările, iar zona a fost evacuată, scrie The Sun. Poliția le-a recomandat cetățenilor să evite zona, pentru ca echipajele să poată interveni.

Într-o postare pe Twitter, primarul Parisului, Anne Hidalgo, a calificat drept „teribil” incendiul devastator de la cel mai vizitat monument istoric din Europa.

Numeroase imagini cu acest incendiu circulă pe rețelele de socializare. Situată pe Ile de la Cite, în centrul Parisului, Catedrala Notre-Dame este un monument al arhitecturii gotice timpurii. Construcţia clădirii a început în 1163 şi a durat până în 1345. Atrage milioane de turişti anual, fiind unul dintre cele mai vizitate obiective istorice din Europa.

Massive fire breaks out in Notre Dame cathedral in Paris

Breaking News: A massive fire broke out at the famed Notre Dame cathedral in Paris on Monday afternoon, officials said. https://fxn.ws/2IxMiSR

Publicată de Fox News pe Luni, 15 aprilie 2019

Pentru moment, nu este clară cauza izbucnirii incendiului, dar oficialii spun că ar putea avea legătură cu lucrările de renovare la acest monument.

Citeste mai mult: adev.ro/pq0iky

RECOMANDARE
Cum aflăm dacă brânza pe care o cumpărăm conține lapte sau este o brânză falsă, realizată din orice în afară de lapte
loading...

NU RATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here