Articole adăugate recent

Doi profesori din cadrul unor universităţi de renume din Statele Unite au descoperit principala cauză a  apariţiei autismului.

Huh Jun-ryeol şi Gloria Choi, profesori la Harvard, respectiv la MIT, au descoperit că prezenţa unei anumite bacterii în sistemul digestiv al gravidei poate duce la naşterea unui copil cu autism.

În plus, cercetătorii au descoperit şi care este zona exactă a creierului ce este direct legata de comportamentul autistic. Toate acestea joacă un rol extrem de important în găsirea unui tratament pentru autism.

Cei doi cercetători au efectuat până în prezent doar teste pe şoareci. În studiul publicat de cei doi, este explicat procesul detaliat prin care un şoarece gestant căruia i se injectează o anumită bacterie va naşte un pui cu comportament autistic şi explică faptul că acea bacterie din tractul digestiv al femelei poate să dezvolte celule care influenţează în mod direct creierul copilului.

În cadrul testelor, cand bacteria a fost distrusă prin administrarea de antibiotice specifice, şoarecele a născut un pui sănătos, fără comportament autistic.

Cercetătorii coreeni Huh Jun-ryeol şi Gloria Choi sunt un cuplu și spun că acest lucru i-a ajutat în cercetarea lor.

Sursa: digi24.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Din China, începe iarăși. Va fi din in ce în ce mai rău. Aici curentul electric este raționalizat, iar oamenii mănâncă la lumina telefoanelor mobile
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here