Ce dezvăluie degetele bărbaţilor despre ei?

Dacă femeile ar privi atent degetele bărbaţilor, ar afla încă de la prima întâlnire foarte multe lucruri despre aceştia

0

În primele secunde ale unei întâlniri cu un bărbat, femeile observă doar detalii legate de aspectul fizic, cel puţin aşa afirmă specialistul Gordon Patzer, autor al cărţii „Looks: Why they Matter More Than You Ever Imagined”.

Intuiţia feminină este recunoscută, iar dacă atenţia femeii se va opri asupra mâinilor bărbatului, atunci aceasta va descoperi multe despre el, de la trăsături de personalitate  sau compatibilitate, până la aspecte legate de fertilitate sau de boli de care ar putea suferi.

Raportul dintre index (arătător) și inelar poate arăta diverse caracteristici ale posesorului.

Un deget arătător scurt și un inelar lung arată că bărbatul respectiv are tendința de a se purta foarte frumos cu reprezentantele sexului frumos. Aceasta s-ar datora expunerii mai mari în uter la anumiți hormoni. O expunere mai mare la testosteron în uter va conduce la degete arătătoare mai lungi, în raport cu degetele inelare conform unui studiu al Universității McGill.

Când vine vorba de libido, degetul inelar ne arăta cât de pasional şi activ în pat este un bărbat. Specialiştii atrag atenţia că lungimea degetelor este determinată tot de nivelul de testosteron la care a fost expus pruncul atunci când se afla în pântecul mamei. Cu cât are degetul inelar mai mare, cu atât creşte potenţial sexual al unui bărbat.

Riscul de a face cancer de prostată este strict legat de degetul arătător conform unui studiu din 2010 publicat în British Journal of Cancer.

Studiul a analizat, timp de 15 ani lungimea degetelor a 1500 de bărbați cu cancer de prostată și 3000 de bărbați sănătoși. Bărbații ale căror degete arătătoare erau mai mari sau egale cu degetul inelar aveau cu 33% șanse mai mari să fie diagnosticați cu cancer de prostată.

Se mai spune şi că un deget inelar foarte mic ori foarte mare semnalează probleme de fertilitate.

Cât despre personalitate lui, s-a descoperit că bărbaţii cu degete inelare mai lungi sunt abili în plan material şi se bucură de câştiguri financiare mai mari decât ceilalţi. Din nou, nivelul de testosteron mai ridicat îi determină pe reprezentanţii sexului opus să fie mai curajoşi şi mai pragmatici.

Bărbaţii care au degetul inelar mai mic decât cel arătător sunt mai romantici din fire, mai spirituali decât cei cu un raport invers între cele două degete, care sunt mai axaţi pe activităţile sportive.

Sursa: unica.ro

 


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here