Articole adăugate recent

Cu toate că medicii  nu oferă o un răspuns oficial, cea mai comuna explicație rămâne  una singură. Dacă se întâmplă să caști înseamnă că se manifestă o creștere a temperaturii la nivelul creierului.

Doctorul Steven M Platek afirmă că partea cerebrală este extrem de costisitoare când vine vorba de energie, relatează perfecte.ro. „Creierul are forma si mărimea unui grapefruit însă poate consuma 40% din energia metabolica. Si acest lucru îl poate încălzi.”

Cercetătorii din domeniul medical au observat ca acest obicei are un efect de răcire, prevenind o supraîncălzire la nivelul creierului si scade riscul apariției deficientului de atenție.

Temperatura la nivelul creierului creste atunci când ești obosit, când ești plictisit sau când ai o infecție in organism.

Publicația Huffington Post, precizează că temperatura creierului poate fi determinată cu ajutorul a 3 variabile: tensiunea arterială, temperatura sângelui si producția de căldura metabolică din creier.

Deci, căscatul duce la alterarea primelor 2 variabile: ajuta la scăderea tensiunii arteriale si la răcirea vaselor de sânge de la nivelul creierului.

Sursa:realitatea.net


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Are 151 de copii, iar meseria lui este să facă copiii până la moarte
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here