Piața din Tailanda unde un tren circulă printre tarabe de 8 ori pe zi

0

Piața Maeklong din BangkokThailanda este, fără doar și poate, cel mai periculos punct de desfacere din lume, având în vedere că atât comercianții cât și cumpărătorii trebuie să se ferească de tren de 8 ori pe zi (vezi video mai jos).

Ca în orice piață, lumea se tocmește, se negociază intens pentru scăderea prețului la legume, carne și haine, iar în doar câteva secunde, vânzătorii își ridică corturile și stau îngrămădiți pentru că urmează să treacă trenul printre ei, liniile de cale ferate fiind chiar culoarul dintre tarabe.

Conform tvr.ro, in toată această piață aglomerată, de 8 ori pe zi, un sunet strident de sirenă se aude, acesta fiind semnalul de transformare a pieței, cumpărătorii încep să dispară brusc și comercianții își adună rapid produsele și tarabele pentru a le scoate din calea trenului. Fiind un spațiu atât de îngust, trenul se îngrămădește printre tarabe, circulând cu aproximativ 20 de km/h, atingând fructele, legumele și toate produsele lăsate de comercianți la marginea tarabelor. Odată ce trenul Nr. 4382 trece de Maeklong, înspre Ban Laem, începe din nou agitația și lucrurile revin la normal, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Piaţa din Samut este faimoasă în provincie. Localnicii s-au obișnuit cu specificul zonei şi nu sunt deranjaţi de trecerea trenului chiar prin mijlocul spațiului comercial.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here