Cele mai manipulatoare femei în funcţie de zodie

0

Articole adăugate recent

Să ştii să fii femeie e o întreagă artă, o muncă depusă întreagă viaţă iar chiar dacă te loveşti de fel de fel de obstacole, trebuie să-ţi antrenezi creierul, inima dar mai înainte de toate muşchii fetei, pentru a ieşi zâmbăreaţă orice s-ar întâmpla.

Când toate lucrurile rele par că se întâmplă numai şi numai nouă, avem tendinţa să ne “gudurăm” pe lângă cei din jurul nostru pentru un strop de linişte, fericire şi pace. Ce se întâmplă însă când toate acestea sunt duse la extrem? Ei bine, haideţi să vedem împreună care sunt cele mai manipulatoare femei ale zodiacului şi cum “acţionează” acestea.

  1. Taur

Femeia Taur este foarte bine pusă la punct, are toate lecţiile învăţate şi-şi cunoaşte foarte bine interlocutorul înainte de a-l avea în faţă. Pune mare accent pe armele sale de seducţie, e capabilă şi sigură pe ea, aşa că e aproape imposibil să-i rezişti mai ales când îţi cere în mod suav câte un capriciu, o plăcere. Pune mare accent pe senzualitate, feminitate şi va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile.

  1. Gemeni

Femeia Gemeni este o petrecăreaţă, o fire energică ce-i place să facă cuceriri peste tot pe unde merge.

Citeste articolul complet pe YVE.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here