China acuză Italia pentru apariția acestui virus în lume

1

Presa chineză a legat originea pandemiei coronavirusului cu Italia, după ce un profesor din Milano a declarat că medicii italieni au văzut cazuri de pneumonie „foarte ciudate” încă din noiembrie, informează Mediafax.

Folosindu-se de aceste declaraţii, Beijing respinge acum datele potrivit cărora orașul Wuhan este locul în care a izbucnit focarul ce a dus apariția pandemiei de COVID-19.

Importante instituții media de stat din China, precum The Global Times și CCTV, au publicat declarațiile profesorul italian Giuseppe Remuzzi. Acesta spunea că boala ar fi putut circula în Italia cu câteva luni înainte ca informațiile privind focarul din Wuhan să devină cunoscut.

Profesorul Remuzzi, directorul Institutului de Cercetări Farmacologice Mario Negri din Milano, a declarat într-un interviu săptămâna trecută că medicii locali „îşi amintesc că au întâlnit cazuri de pneumonii foarte ciudate, foarte severe, în special la bătrâni, în decembrie şi chiar în noiembrie”.

„Acest lucru înseamnă că virusul circula cel puţin în Lombardia înainte de a fi conștienți de apariţia acestui focar în China”, a spus Remuzzi.

Confruntat cu declarațiile sale, profesorul italian a declarat că informațiile sale proveneau de la câțiva medici, dar nu există nici o dovadă că pacienții de care vorbea aveau COVID-19, boala cauzată de noul coronavirus.

Într-un alt interviu Remuzzi a spus că declarațiile sale aveau scopul de a arăta că virusul s-a răspândit înainte de a fi descoperit şi nu pentru a arăta de unde provine.

Intre timp, pana vom afla adevarul, dacă il vom afla vreodată, va invitam sa urmăriți acest clip video, postat pe pagina de facebook a lui Robert Turcescu si sa trageți singuri concluziile.

Voi vedeti asta?!

Publicată de Robert Turcescu pe Vineri, 27 martie 2020


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


1 COMENTARIU

  1. RUSINOS PTR.UN POPOR CU ATATEA RADACINI,SA NU ISI ASUME RASPUNDEREA PTR.TRADEGIA GLOBULUI PAMANTESC AL NOSTRU .SHAME FOR YOU ,CHINESE PEOPLE !!!!!! FOARTE PUTINI AU ARATAT CU DEGETUL SPR EI . DE CE SE DEZVINOVATESC ? ASA SA FIE ,DAR MACAR SA AIBA DECENTA DE A NU RIPOSTA !!!!! ADMIRAM CE INVENTIVI SUNT,CUM ISI IUBESC NEAMUL SI SE SACRIFICA MERGAND IN TOATE TARILE INVATAND CE ESTE BUN-DUCAND ACASA LA EI SA -SI TINA TARA IN LINIA PREZENTULUI.DAR SA ACUZI ASA…. FARA CUVINTE ! IMI DORESC SA POT STERGE DIN MEMORIE FIECARE MOMENT IN CARE I-AM APRECIAT VREODATA ! SHAME!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here