Documente declasificate din arhivele CIA dezvăluie o carte intitulată „Povestea Adam şi Eva“, care a fost publicată în mai multe ediţii de-a lungul anilor, dar despre care adepţii teoriei conspiraţiei au crezut că a fost cumva interzisă.

Autorul Chan Thomas a făcut o serie de afirmaţii în cartea sa „Povestea Adam şi Eva“, sugerând că civilizaţia este distrusă o dată la 7.000 de ani de către „schimbări ciclice ale polilor“-un fenomen catastrofic care ar fi fost prevăzut de mai mulţi oameni de-a lungul istoriei, inclusiv de Iisus Hristos.

Thomas a scris că Iisus nu este un profet biblic, ci mai degrabă un savant care a studiat în India şi a încercat să-i pregătească pe oameni pentru sfârşitul lumii, ultimul eveniment cataclismic fiind Potopul lui Noe.

Autorul susţinea că a tradus ultimele cuvinte ale lui Hristos în timp ce era crucificat şi a spus că acesta vorbea o limbă învăţată în India. Apoi Thomas a scris că Iisus a fost ridicat la ceruri după înviere într-un „vehicul spaţial.“

Deşi rămâne neclar de ce CIA-ul a clasificat cartea ciudată, lucrurile devin şi mai bizare atunci când vine vorba despre însuşi Thomas. El ar fi lucrat la prototipuri OZN în anii 1960 pentru McDonnell Douglas, o corporaţie aerospaţială americană şi a fost angajat de către dr. Robert Wood care l-a numit un om „excepţionat de inventiv” şi un gânditor „neconvenţional“.

Citeste mai mult: adev.ro/pqd6k7


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Atacuri cu bombă asupra creștinilor din Sri Lanka în ziua de Paște. Există sute de victime, iar numărul acestora continuă să crească
loading...

NU RATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here