Articole adăugate recent

Toată lumea îl cunoaşte pe Ion Alexandru Ţiriac, dar puţini sunt cei care ştiu că magnatul Ion Ţiriac mai are un băiat chipeş, pe Karim. Tânărul are 23 de ani locuieşte şi el ca şi Ioana Ţiriac, fiica omului de afaceri, la Monte Carlo, alături de mama lor, Sophie Ayad (51 de ani).

Familia este un subiect sensibil pentru Ion Ţiriac (78 de ani), care preferă să facă afaceri de milioane decât să-şi povestească intimităţile. Fostul tenismen se laudă cu doi băieţi frumoşi, dar publicul îl ştie bine doar pe unul dintre ei, pe Ion Alexandru Ţiriac (41 de ani), din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg. El este căsătorit cu Ileana Lazariuc şi are la rândul lui doi băieţi. Cuplul s-a tot învârtit prin cercurile mondene ale Capitalei, dar au decis să triască

Despre ceilalţi doi copii ai magnatului, Ioana (20 de ani) şi Karim (23 de ani), nu se ştiu prea multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o priveşte pe Ioana este frumuseţea ei, pe care o moşteneşte, cu siguranţă, de la mama sa egipteancă. În schimb, Karim îi seamănă leit lui Ion Ţiriac şi multă lume s-a convins de acest lucru când băiatul a venit în 2012 în România, la inaugurarea unui complex sportiv.

Karim Mihai ştie limba tatălui său, mai ales că o perioadă a avut bonă româncă. Şcolarizarea fiului său cel mic l-a costă pe Ţiriac o avere. Este şi de înţeles de ce, pentru că el a absolvit prestigioasa școală Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, care reunește elevi din 37 de țări și unde selecția este foarte riguroasă.

Karim a ţinut racheta în mână, dar tenisul, sportul în care părintele său a făcut istorie, nu s-a prins de el. Este însă pasionat de fotbal.

Tânărul este fratele vitreg al lui Alexandru Ţiriac şi provine din relaţia pe care Ion Ţiriac a avut-o cu egipteanca Sophie Ayad, o fostă jurnalistă cu care n-a fost niciodată căsătorit cu acte.

Cei doi s-au cunoscut în 1994, la Munchen, pe când românul era rezident în Germania şi patrona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Ayad era prietenă cu Barbara Feltus, prima soţie a lui Boris Becker, cel pe care Ţiriac l-a manageriat şi pe care l-a ajutat să devină numărul 1 în lume. Ion Ţiriac mai are o fată cu Ayad, Ioana (născută în 1998). Ambii copii locuiesc cu mama lor în Monte Carlo, oraş în care magnatul deţine 6 apartamente pe artera socotită cea mai luxoasă din lume, Avenue Grace Kelly. În zona amintită din Principatul Monaco, un metru pătrat construit costă şi 200.000 de euro.

cititi mai multe pe click.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
La noi se moare pe capete in spitale în timp ce ungurii se vindecă cu acest medicament
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here