CRIZA BILIARĂ se tratează cu suc proaspăt de GRAPEFRUIT

0

Articole adăugate recent

Criza de bilă (fiere) înseamnă dureri abdominale, asociate cu greața, vărsături, gust amar și apare, cel mai adesea, după un prânz bogat în grăsimi și/sau prăjeli. Sucul de grapefruit vă ajută să preveniţi sau să treceţi cu bine peste crizele biliare.

Criza biliară se manifestă ca o tulburare funcţională sau de golire a veziculei biliare, cele mai frecvente simptome fiind: durerile acute în partea dreaptă; starea de greaţă; balonările. Crizele biliare sunt prevenite şi tratate extrem de eficient cu sucul proaspăt de grapefruit:

Un pahar de suc de grapefruit băut dimineaţa, pe stomacul gol, cu 15 minute înainte de micul-dejun, stimulează activitatea biliară, previne apariţia tulburărilor digestive, a dispepsiei şi a crizelor biliare.

Administrat atunci când apar durerile şi celelalte simptome specifice dischineziei biliare (conjunctural), sucul proaspăt de grapefruit are un puternic efect de deblocare a colecistului, stimulând vărsarea bilei în duoden.

Persoanele cu probleme biliare frecvente pot urma o cură cu suc de grapefruit: câte 1 pahar (200 ml.) consumat cu 30 de minute înainte de fiecare masă principală.

Sursa: topremediinaturiste.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
De câte ori pe an au voie sa facă dragoste creștinii adevărați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here