CRIZA BILIARĂ se tratează cu suc proaspăt de GRAPEFRUIT

0

Criza de bilă (fiere) înseamnă dureri abdominale, asociate cu greața, vărsături, gust amar și apare, cel mai adesea, după un prânz bogat în grăsimi și/sau prăjeli. Sucul de grapefruit vă ajută să preveniţi sau să treceţi cu bine peste crizele biliare.

Criza biliară se manifestă ca o tulburare funcţională sau de golire a veziculei biliare, cele mai frecvente simptome fiind: durerile acute în partea dreaptă; starea de greaţă; balonările. Crizele biliare sunt prevenite şi tratate extrem de eficient cu sucul proaspăt de grapefruit:

Un pahar de suc de grapefruit băut dimineaţa, pe stomacul gol, cu 15 minute înainte de micul-dejun, stimulează activitatea biliară, previne apariţia tulburărilor digestive, a dispepsiei şi a crizelor biliare.

Administrat atunci când apar durerile şi celelalte simptome specifice dischineziei biliare (conjunctural), sucul proaspăt de grapefruit are un puternic efect de deblocare a colecistului, stimulând vărsarea bilei în duoden.

Persoanele cu probleme biliare frecvente pot urma o cură cu suc de grapefruit: câte 1 pahar (200 ml.) consumat cu 30 de minute înainte de fiecare masă principală.

Sursa: topremediinaturiste.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Pană totală de curent electric în România in această iarnă? Explicațiile unui expert în energie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here