Cum ar fi arătat Iisus Hristos în copilărie. Imaginile sunt ULUITOARE

0

Experti din cadrul Politiei italiene au generat o fotografie care prezinta modul in care ar fi putut arata Iisus in copilarie, plecand de la chipul imprimat pe Giulgiul din Torino, tesatura despre care unii cred ca ar fi cea in care a fost infasurat trupul lui Hristos dupa rastignire.

Detectivii italieni au folosit o tehnică de inversare a procesului de îmbătrânire pentru a ajunge la imaginea adolescentului Iisus, informează Independent.co.uk. Au redus dimensiunea fălcilor, au ridicat bărbia şi au îndreptat nasul, adică exact opusul tehnicii pe care poliţiştii o folosesc acum pentru a afla cum ar putea arăta un infractor la ani după comiterea faptei.

Spre exemplu, această metodă a fost folosită pentru prinderea marelui lider mafiot Bernardo Provenzano. Experţii au folosit o fotografie de-a lui Provenzano din 1959 şi au reuşit să-l prindă în 2006, graţie acestui proces de „îmbătrânire”.

Imaginea unui Iisus copil şi metodele utilizate pentru a o crea vor fi în centrul unui program de televiziune italian şi a marcat cea mai recentă expunere a Giulgiului din Torino. Relicva urmează să fie publică pentru două luni, iar milioane de oameni sunt aşteptaţi să o viziteze. Inclusiv Papa Francisc a anunţat că va vedea Giulgiul şi se va ruga lângă el, pe 21 iunie.

Sigur că vor exista, în continuare, contestatari ai veridicităţii Giulgiului şi, prin urmare, a procesului de simulare a chipului lui Hristos în copilărie, mai ales după ce un test cu carbon a relevat faptul că relicva ar fi fost creată undeva între anii 1260-1390, deci nu ar fi altceva decât un fals medieval.

Sursa: libertatea.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here