Cum arată actorul care l-a interpretat pe IISUS din NAZARET, după 40 de ani de la filmări? Toţi au crezut că a fost lovit de un blestem

0

Filmul „Iisus din Nazaret“, apărut în 1977, în regia lui Franco Zeffirelli l-a avut ca protagonist pe actorul britanic Robert Powell, la cererea Papei Paul al VI-lea. Rolul i-a adus celebritatea actorului, însă au existat multe voci care au afirmat că, după interpretarea Mântuitorului, Powell a fost urmărit de un blestem.

  

Apropiaţii actorului au mărturisit că acesta părea blestemat, fiindcă ajunsese să se considere „trimisul pe Pământ al lui Dumnezeu“, scrie cancan.ro. Mai mult, în momentul în care a acceptat să îl interpreteze pe Iisus din Nazaret, acesta era un ateu convins.

De asemenea, un alt mod prin care s-a manifestat „blestemul“ ar mai fi, în ochii criticilor şi faptul că nu a mai avut niciun alt rol atât de însemnat precum a fost cel din filmul lui Franco Zeffirelli.

Până şi Robert Powell mărturisea, în 2000, că „De la păr până la siluetă eram Iisus Hristos, a fost un moment extraordinar“. În plus, acum acesta a ajuns la vârsta de 71 de ani şi a mai apărut în diverse producţii britanice. Ultima sa apariţie a fost în 2013, atunci când a narat documentarul numit „The Bible“ (n.r.: „Biblia“).


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Pană totală de curent electric în România in această iarnă? Explicațiile unui expert în energie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here