Articole adăugate recent

Tabloidul britanic The Sun prevesteşte o criză de cartofi în magazinele din Regatul Unit, aruncand vina in carca muncitorilor romani din Insula.

S-ar ajunge la criza a cartofului in Marea Britanie din cauza unor muncitori români care au refuzat să muncească pe câmp, la recoltarea cartofilor, plângându-se de frig.

The Sun, citat de adevarul.ro scrie că „în mod tradiţional“ cartofii erau recoltaţi de lucrători polonezi, dar muncitorii din această ţară est-europeană nu au mai plecat la muncă in Marea Britanie după ce condiţiile economice din Polonia s-ar fi îmbunătăţit.

Un fermier angajase 75 de români pentru recoltarea cartofilor, dar numai 15 lucrători au rămas. „Nu erau făcuţi pentru genul ăsta de muncă, iar unii au spus că e prea frig“, a declarat fermierul Charlie Gallichan.

RECOMANDARE
Impresiile unui bucureștean, suparat foc: "Sunt dezamăgit de ce am vazut şi păţit la Cluj. Nişte ţărani! V-aţi întins pe orizontală ca o pomană ţigănească"


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Un român a prins un șarpe imens în gospodăria unei femei din Tulcea. Asemenea specii se mai află în Buzău, Vrancea și Galați
loading...

NU RATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here