Articole adăugate recent

Fiecare dintre noi a pierdut la un moment dat persoane dragi, iar amintirile și prezența ne-a urmărit o bună bucată de timp. Chiar dacă cei dragi ne părăsesc fizic, nu înseamnă că ei ne părăsesc de tot.

Iată câteva semne care indică faptul că o persoană decedată este în continuare lângă tine pe plan spiritual.

1. Îi simți încă mirosul în aer.

Există multe moduri prin care spiritul unei persoane decedate își poate manifestă prezența lângă cei dragi după moarte. Unul dintre cele mai frecvente este prin simțul mirosului. Legăturile interumane sunt adeseori cimentuite prin intermediul simțului olfactiv, așa că dacă simți uneori un iz specific persoanei dragi pierdute (fie de parfum, fie de tutun de pipă, fie alte mirosuri care întăresc legătura emoțională și iți aduc aminte de persoana dragă), poate fi un mesaj direct din partea persoanei decedate care caută să-și facă simțită prezența alături de tine.

2. Iți apare în vise.

Visele reprezintă cel mai comun mijloc prin care spiritele interacționează cu noi. În somn, mințile noastre subconștiente sunt mai receptive la lumea spiritelor, de multe ori permițându-le acestora să intre. Visele cu și despre spirite pot fi deosebit de realiste, dar nu face greșeala de a încerca să descifrezi chiar fiecare detaliu în parte.

3. Încep să-ți dispară din lucrurile personale.

Deși poate fi o experiență înfricoșătoare, nu trebuie să le tratezi astfel. Uneori spiritele se țin și de soții, așa că tratează totul că pe o glumă. Poate suna nebunesc, dar doar pentru că cineva drag a murit nu înseamnă că nu se mai poate juca cu cei încă în viață. Încearcă să depășești aceste fenomene cat mai senin.

4. Gânduri neobișnuite.

Uneori e posibil să-ți încolțească în minte gânduri care nu par tocmai autentice, ca și cum cineva ți le-ar implanta acolo fără ca tu să vrei. Dar nu te îngrijora, ele pot fi un semn că cei dragi sunt încă lângă tine chiar și după moarte.

5. Semne la înmormântare.

Potrivit lui James Van Praagh, un parapsiholog de renume, spiritele celor trecuți în neființă participă la propriile înmormântări. Cutreieră încăperea funerară, încercând să le aducă mângâiere celor dragi în toată suferința lor, lăsând semne că totul este în regulă. Dar, de multe ori, aceste semne trec nevăzute pentru că oamenii sunt mult prea absorbiți în suferința lor. Atunci când participi la o înmormântare, rămâi deschis către semnele pe care spiritele ți le-ar putea transmite cu acest prilej.

Sursa: secretele.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here