Cum se manifestă gelozia, în funcție de zodie

Gelozia diferă. E aproape imposibil să nu o simți, uneori. Dar ea se manifestă diferit la fiecare persoană în parte. Unele femei, când sunt geloase, se simt abandonate, se tem de respingere, de umilință, angoasă sau furie.

0

Gelozia se manifestă diferit. Citește un zodiac neconvențional ca să iți dai seama de ce te manifești așa când ești geloasă și să afli la ce să te aștepți de la partener.

Gelozia diferă. E aproape imposibil să nu o simți, uneori. Dar ea se manifestă diferit la fiecare persoană în parte. Unele femei, când sunt geloase, se simt abandonate, se tem de respingere, de umilință, angoasă sau furie.

Ca să iți înțelegi mai bine reacțiile atunci când ești geloasă – sau dacă vrei să înțelegi gelozia partenerului tău – citește acest zodiac neobișnuit, redactat de andreearaicu.ro

Gelozia în funcție de zodie

Pești

Oricât de încrezători se spune că ar fi Peștii, uneori dau mari semne de insecuritate. Dacă ai o relație cu un tip din zodia Peștilor, pregătește-te pentru un adevărat rollercoaster emoțional. Cu suișuri și coborâșuri. Adevărul e că Peștilor le plac dramele de orice fel!

Taur

Taurii sunt încăpățânați și nu le place să își arate emoțiile. Pentru că sunt foarte raționali, nu dau prea mari semne de gelozie. Dacă ești în această zodie, atunci când devii suspicioasă iți urmezi instinctul. Și, dacă lucrul de care te temeai – infidelitatea – se dovedește a fi adevărat, preferi să închei relația în liniște. Nu ești amatoare de scene dramatice. Lucrurile stau la fel și dacă iubitul tău e Taur.

Gemeni

Gemenii știu că să fii de încredere e o mare provocare. Și, cu toate acestea, dacă iubitul tău e în această zodie, el se va așteptă să nu îl înșeli. Nu va avea nicio problemă să iți spună că e gelos. Și asta pentru că vrea să îl asiguri constant de fidelitatea ta. De obicei, își controlează emoțiile. Dar când și când va mai avea scăpări.

Rac

Racii nu prea suferă de gelozie. Și asta pentru că, atunci când sunt implicați într-o relație, sunt complet îndrăgostiți. Și așteaptă același lucru și de la partener. Dacă, totuși, devin geloși, țin pentru ei sentimentele acestea până când ajung la resentimente. Odată ce ai înșelat un Rac, nu te va ierta niciodată.

Leu

Orice ai face, nu acordă altcuiva mai multă atenție decât unui Leu. Un Leu poate fi gelos din aproape orice motiv. Nu se va abține niciodată pentru că nu crede că ar avea de ce.

Fecioară

Fecioarele își țin emoțiile sub control. Dar pot să fie și foarte geloase. Dacă iubitul tău e Fecioară și are suspiciuni, nu te va confrunta decât după ce va investiga situația. Și, dacă are motive de gelozie, s-ar putea să nu mai aibă niciodată încredere în tine.

Balanță

Balanțele vor să se facă plăcute și să evite conflictele. Din păcate, au tendința să fie nesigure și pot fi geloase. O să ascundă gelozia până când vor putea să vorbească deschis despre sentimentele lor.

Scorpion

Scorpionul este cel mai gelos dintre toate semnele zodiacale. E gelos până și pe vânzătorul de la magazinul de vinuri care te-a felicitat pentru alegerea făcută. Sau pe partenerul tău de dans din clasa a patra. Dar, pe de altă parte, Scorpionii pot să își canalizeze gelozia către alte zone, în așa fel încât să fie mai productivi.

Săgetător

Săgetătorul este rareori gelos. Și, chiar dacă este, rareori recunoaște. Ești săgetător? Atunci știi despre ce vorbesc. Nu ierți și nu uiți niciodată o suspiciune de infidelitate. Dacă iubitul tău e Săgetător, acordă-i mult timp și atenție și asigură-l des că ai ochi doar pentru el.

Capricorn

Capricornul e gelos mereu, dar nu vorbește despre asta. Partea bună e că gelozia lui se dizolvă repede.

Vărsător

Vărsătorii sunt imprevizibili și nu prea își arată sentimentele. Nu sunt geloși de obicei. Dar, dacă iubitul tău e Vărsător și i se întâmplă să fie gelos, e capabil să te părăsească fără niciun fel de explicații.

Pești

Dintre toate zodiile, cei care sunt născuți sub semnul Peștilor sunt cei mai puțin geloși. Cu toate acestea, au și ei momentele lor. Sunt empatici și foarte conștienți de sentimentele celorlalți. Dacă ajung să fie geloși se învinovățesc tot pe ei înșiși. Oricum, nu iți face iluzia că nu pretind și ei încredere, loialitate și atenție. Pentru că pretind! Așa că ai grijă dacă iubitul tău e în această zodie și oferă-i ce merită.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here