Casa ideală, construită sub pământ care poate fi realizată în doar cateva zile

0

Green Magic Homes a proiectat locuinţe de 400 de metri pătraţi, care pot fi asamblate de trei persoane în doar câteva zile! Dacă la prima vedere pot fi considerate doar nişte excentricități, la o examinare mai atentă, aceste case satisfac pe deplin nevoia de protejare a mediului şi asta, cu costuri foarte reduse.

Compania Green Magic Homes a realizat căsuţe prefabricate care arată exact ca ale hobbiţilor. Aceste case au o suprafaţă de  400 de metri pătraţi şi pot fi asamblate de numai trei persoane în aproximativ trei zile!

Locuințele ecologice sunt proiectate să fie amplasate sub un strat de sol. În plus, pe „acoperişul” caselor pot fi amenajate  grădini de legume care pot fi o sursă de alimentaţie sănătoasă pentru cei care locuiesc în ele.

Fiecare casă este alcătuită din panouri prefabricate boltite fabricate din materiale compozite laminate uşor de asamblat. Aceste materiale sunt rezistente la apă şi la foc, noncorozive şi 100% nontoxice.

Suprafeţele netede, pereţii lavabili, colţurile rotunjite, iluminatul natural, spaţiile largi şi nenumăratele posibilităţi de amenajare sunt câteva atuuri cu care compania încearcă să-şi convingă clienţii să achiziţioneze aceste case.

În plus, reprezentanţii Green Magic Homes garantează că aceste locuinţe sunt durabile şi sunt bine izolate din punct de vedere termic.

Galerie foto:

Sursa: trueactivist.com


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here