Ce faci dacă vezi bani pe parbrizul mașinii tale

În ziua de azi este destul de dificil să furi o maşină dotată cu sisteme moderne de securitate. Totuşi tâlharii găsesc noi şi noi soluţii.

6

Închipuiţi-vă că aţi parcat maşina lângă un supermarket. Peste câteva minute reveniţi cu pungile pline şi le încărcaţi în portbagaj. Vă aşezaţi în maşină să porniţi motorul şi când colo observaţi că sub ştergătoarele de parbriz se află nişte bancnote de lei, euro sau dolari. Ce noroc!

În timp ce dvs. vă întindeţi după bani, brusc apare o persoană care urcă repede în maşină, porneşte motorul şi pleacă. Dvs. rămâneţi doar cu bancnota, asta dacă aţi apucat să o luaţi. Dar chiar şi aşa, ea probabil este falsă.

Într-o asemenea situaţie ajung mulţi şoferi din SUA şi Europa occidentală, iar mai recent s-au înregistrat asemenea cazuri şi la noi.

Iată de ce o asemenea informație trebuie răspândită cât mai mult, ca toți șoferii să afle despre această capcană şi să fie protejați şi să nu urmeze soarta lui Kyri Viehman din SUA. Din fericire ea a reuşit să se opună furtului, cu toate că a prins momeala, crezând că cineva a vrut s-o felicite în acest fel cu ocazia Crăciunului.

Metoda a început sa prindă rădăcini si la noi in Romania, mai ales in perioada sărbătorilor. Vă îndemnăm să fiți deosebit de atenți, mai ales atunci când mergeți la cumpărături și va întâlniți cu un astfel de „miracol”.

(N.R.) Pentru cei care sunt sceptici in privinta reusitei aceste practici, de a fura masini in acest mod, va invitam sa urmariti clipul de mai jos, in care autoturismele sunt „ciordite” , de sub nasul proprietarilor in mai putin de un minut.

Dar dvs. ce metode de furt a mașinilor cunoașteți? Să facem tot posibilul ca să le prevenim!

Sursa articolului: perfect-ask.com


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Pană totală de curent electric în România in această iarnă? Explicațiile unui expert în energie

6 COMENTARII

  1. deci deschizi usa pornesti masina, te duci la portbagaj ,incepi sa bagi cumparaturile. vezi bani , te duci sa ii iei si brusc apare un midget probabil care se urca in masina ta si pleaca :)) ,nu mai scrieti toate rahaturile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here