Dan Puric avertizează: România este o colonie, condusă din afară. Asistăm la un proces de dezromânizare

0

Articole adăugate recent

În timpul unei emisiuni TV, artistul Dan Puric afirma că „România a ajuns o colonie condusă din afară, iar în prezent asistăm la un proces de dezromânizare.” Dan Puric este de părere că România a ajuns o țară a nimănui și nimeni nu se mai ocupă de destinul ei, informează activnews.ro.

„Nu se ocupă nimeni de destinul României. Țara asta nu mai are destin. Oamenii politici se ocupă de propriul lor destin. De destinul României trebuie să ne ocupăm personal, să ne refacem arhitectura sufletească, care e fantastic de mult atacată pe fața, în ultima perioada.

Acolo se lucrează mai mult ca oricând la distrugerea structurii sufletești a acestui popor. Statul oricum nu mai există, suntem o regiune europeană. Este vorba de neam, care e produsul lui Dumnezeu.

Dacă ne uităm în istorie și vedem ce a dat dăinuire acestui popor: nu o armată puternică, ci credința (…) Noi suntem nemuritori atât timp cât suntem legați de Dumnezeu. Acum nu mai are sens, nemaiavând sens, nici nu mai are destin”, a spus Dan Puric.

Sursa: stireazilei.com


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here