Articole adăugate recent

Dacă credeți că purtarea unei măști este incomodă și umilitoare…iată ce înseamnă să fii ventilat mecanic.

Ventilatorul nu este o mască de oxigen care este pusă peste gură în timp ce pacientul se relaxează confortabil și citește jurnale.

Ventilația pentru Covid-19 este o intubație dureroasă introdusă pe gât și care rămâne acolo până vă vindecați sau muriți.

Se realizează sub anestezie, timp de 2 până la 3 săptămâni, fără a vă putea deplasa, cu un tub introdus în gură până în plămâni care permite respirația în ritmul ventilatorului.

Pacientul nu poate vorbi sau mânca sau face nimic natural – aparatul te menține în viață. Pentru disconfortul și durerea care se resimt, acest lucru înseamnă că experții medicali trebuie să administreze sedative și medicamente pentru durere pentru a asigura toleranța conductelor atât timp cât este nevoie de ventilare. Este ca și cum ați fi în comă artificială.

După 20 de zile de la acest tratament, un pacient pierde 40% din masa musculară și rămâne cu traume la nivelul gurii sau corzilor vocale, precum și posibile complicații pulmonare sau cardiace. Din acest motiv, oamenii bătrâni sau deja slăbiți nu pot suporta tratament și mor.

Se pune un tub în stomac, fie prin nas sau piele pentru alimente lichide, o pungă lipicioasă în jurul fundului pentru a colecta diaree, una pentru a colecta urină, un alt tub pentru lichide și medicamente.

Toate acestea în timp ce persoanele dragi nu pot nici măcar să vină în vizită. Veți fi singuri într-o cameră cu ventilatorul vostru. Sau mama voastră. Sau tatăl vostru. Sau soția sau soțul. Sau fiul sau fiica…

Sperăm însa să nu ajungi acolo, dacă faci un efort să respecți regulile și să porți mască. Dă aceste rânduri si prietenilor tăi. Posibil sa le salvezi viața, .. ma târziu.

Detalii mai multe aici 


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

2 COMENTARII

  1. Ieri am postat un comentariu aici. De ce sunteți ticăloși și nu-l afișați ?… Realizați că prin asta, prin atitudinea pe care o aveți și prin modul cum procedați în calitate de așa ziși jurnaliști sunteți complici la crimele clasei politice ? Chiar nu aveți nici un pic de conștiință !?…

  2. Și eu când afirm că medicina de azi este crimă cu premeditare, tortură asumată de niște inconștienți care au uitat de mult de jurământul depus la terminarea facultății, și care cred că dacă poartă un halat alb sunt scutiți de orice răspundere, sunt luat de nebun de proștii din jurul meu… De altfel e dovedit statistic faptul că mai mult de jumătate din decesele care se petrec în orice spital din lume sunt datorate tratamentelor și procedeelor medicale aplicate pacientului… chiar dacă presa și „învățământul medical” nu recunosc și nu fac public lucrul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here