De câte ori pe an au voie sa facă dragoste creștinii adevărați

0
Lovers Cuddling in Bed

Duminica – Nu se face dragoste. În majoritatea culturilor şi religiilor duminica este considerată prima zi a săptămânii, naşterea Domnului, ziua în care a înviat Iisus. Ziua considerată de odihnă, relaxare şi rugăciune.

Luni – Nu se face amor. Prima zi a săptămânii moderne este de fapt a doua zi, denumită şi deutera, a doua zi de când a înviat Iusus. Considerată tot sărbătoare. Nu e bine să dai din casă, să împrumuţi bani, să lucrezi în afara casei…pentru astea ai timp destul în celelalte zile.

Marţi – Nu se face dragoste. Zi aducătoare de ghinion şi nenorociri în cele trei ceasuri…însă cum nimeni nu ştie în care parte a zilei sunt cele trei ceasuri (ore) se stă cu smerenie toată ziua.

Miercuri – Nu se face dragiste. Ziua de căinţă şi rugăciune de la mijlocul săptămânii. Aproape toate religiile o recomandă ca zi de abstinenţă în plăcerile lumeşti, culinare etc…

Joi – Au vii să faci dragoste, dar doar în cazul în care nu este o altă sărbătoare în această zi.

Vineri – Nu se face dragoste. E sfânta Vineri, sărbătoare şi cinstire a sfinţilor. Zi de Post.

Sâmbăta – Nu se face amor. Ultima zi din săptămână este considerată ziua morţilor, zi în care se cinstesc cei plecaţi la cele sfinte. Pe deasupra, această zi este sora geamănă a zilei de marţi – aducătoare de ghinion.

Şi s-a terminat săptămâna.

Corelând ziua de Joi – singura zi în care se poate face dragoste, cu calendarul pe 2022, o să observăm că în acest an un român credincios nu o să facă amor de mai mult de 21 ori tot anul!!! …pentru că:

– 4 joi sunt cu cruce roşie în calendar.

– 10 joi sunt cu cruce neagră în calendar

– 17 joi sunt în diferite posturi

– iar 21 zile sunt libere la amor cu soțul/soția.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Pană totală de curent electric în România in această iarnă? Explicațiile unui expert în energie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here