De ce la piață în aglomerație ai voie, dar la cimitir NU? Iată răspunsul

0

Articole adăugate recent

O întrebare care macină foarte multi creștini ortodocși în aceste zile este  de ce nu au voie să meargă la cimitire, sa aprindă o lumânare în memoria persoanelor dragi, care nu mai sunt în viata, dar la piață, acolo unde în multe cazuri există spatii închise si aglomerație foarte mare, se merge fără nicio restricție?

De ce magazinele în care se comercializează produse industriale (încălțăminte, îmbrăcăminte, diverse articole – vezi magazine gen Dedeman), care sunt spații închise este voie, dar la cimitir nu ?

Ce risc există într-un cimitir, care este un spațiu deschis spre deosebire de magazinele deschise, care sunt spații închise ?

In cimitir nu ne îmbrățișăm cu nimeni și nici nu stăm la rând sau în aglomerație ca la piață. O mare nedreptate care ni se face, a scris o buzoianca pe pagina sa de Facebook., potrivit stiri.buzau.org

Un răspuns în acest sens vine de la Grupul de Comunicare Strategică

“Aceste situații sunt reglementate prin ordonanțe militare care permit doar slujbele de înmormântare/cununie/botez desfășurate cu un număr redus de persoane (maximum 8). Deplasarea la cimitir pentru alte motive nu este reglementată și nici nu poate fi considerată o urgență.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
De câte ori pe an au voie sa facă dragoste creștinii adevărați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here