Articole adăugate recent

Un cunoscut chirurg gălăţean, dr. Paul Ichim, susţine că protestele cu sute de oameni în stradă, fără respectarea măsurilor de protecţie şi distanţare, nu fac altceva decât să complice şi mai mult situaţia în care ne aflăm. Spitalele vor fi pline, iar numărul îmbolnăvirilor COVID-19 va creşte şi mai mult – avertizează medicul.

La ce scandal este pe stradă cu această demonstraţie „neprogramată” cred că ne îndreptam spre scenariul pe care-l aminteam acum câteva ore, scăpe cine poate, Dumnezeu cu mila. În atare situaţie solicit să nu mai existe aşteptări de la „criminalii” din sistemul sanitar, ce vor fi cât de curând depaşiţi de situaţie.

Când în Terapia Intensivă Covid se moare pe capete zilnic, iar personalul de acolo este la presiune, cam acelaşi, de aproape un an, vă daţi seama ce o să se întâample. (…) O lume întreagă se supune unor reguli, doar în România s-a dezmorţit democratia de luptă împotriva ocultei ce vrea să ne înrobească”, a scris medicul Paul Ichim, pe pagina sa de Facebook, după protestele anti restricţii din Galaţi.

Chirurgul Paul Ichim critică şi faptul că protestarii au strigat „Jos Masca” în faţa Spitalului Judeţean Galaţi, acolo unde sunt internaţi bolnavi COVID, în stare gravă.

„Ce poate fi mai „frumos”, decât să te duci la poarta Spitalului Judeţean la 1 noaptea şi să ţipi jos masca, chiar în apropierea paturilor ATI, unde se chinuie să supravieţuiască cei care au Covid? În mod sigur o bună parte din personalul medical simţindu-se în acele momente foarte apreciat, şi-ar fi luat lumea-n cap fiind probabil retinuţi de amărâţii care se sufocă.

Şi când te gândeşti că aştia strigau ca năucii în crucea nopţii că vor libertate, paza fiindu-le asigurată de organele de ordine”, a mai adăugat medicul gălăţean Paul Ichim.

Postarea medicului a devenit virală, fiind comentată şi distribuită de zeci de oameni, potrivit Adevărul.ro.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here