Culoarea ochilor se poate schimba natural, adoptând un anumit regim de alimentaţie. Aceasta este părerea adepţilor regimului raw-vegan, care susţin că anumite alimente consumate în stare crudă conduc la o deschidere a culorii irisului.

Cel mai recent caz care confirmă această teorie este cel al unei tinere, Kristina Carillo-Bucaram, ai cărei ochi s-au transformat de la o culoare cafeniu-închis spre căprui-verde.

Fiind hiperglicemică încă din copilărie, femeia a dorit să-şi readucă glicemia în limite normale, ţinând o dietă saracă în grăsimi, vegetariană, constând din fructe şi legume proaspete, nuci şi seminţe. Odată cu scăderea glicemiei, femeia şi-a pierdut şi pigmenţii irisurilor.

Consultând un oftalmolog, a aflat că  toxicitatea din corp se reflectă în ochi. „Cu cât devenim mai curaţi, cu atât ochii noştri devin mai curaţi. Consum numai alimente raw şi permit corpului meu să se cureţe în mod natural”, a afirmat femeia.

Practic, după ce 8 ani a mâncat doar alimente crude, ochii ei şi-au schimbat culoarea.

Alimentele care ar trebui să fie consumate sunt:

SPANACUL

Întinerește ochii, iar datorită fierului devin mai strălucitori. Este o adevărată comoară pentru organism pentru că previne cancerul, anemia și astmul. O dietă bogată în spanac are efecte mirculoase şi asupra pielii și părului!

CEAPA

Ceapa provoacă o schimbare graduală a culorii ochilor. De asmenea, ameliorează starea depresivă și insomnia.

GHIMBIRUL

Este cunoscut ca un remediu pentru colon, dar luminează și ochii. De asemenea, reduce simptomele astmului și vindecă ficatul afectat de folosirea îndelungată a alimentelor.

FRUCTELE ÎN COAJĂ

În această categorie intră nucile, migdalele şi alunele. Dacă doriţi o schimbare a culorii ochilor, trebuie să le includeţi în dietă şi veţi observă o deschidere a culorii irisului. Evitaţi-le pe cele prăjite, pentru că nutrienţii pe care le conţin au fost distruşi de expunerea la temperaturi ridicate.

MIEREA

O cantitate mai mare de miere în dietă zilnică poate îmbunătăţi culoarea ochilor. Mierea trebuie să fie, însă, organică. Acest produs va da ochilor o nuanţă mai deschisă. Este, totodată, o sursă bogată de zaharuri esenţiale, perfectă pentru sănătate.

ULEIUL DE MĂSLINE

Uleiul de măsline conţine acid linoleic şi acid oleic, acestea oferind o nuanţă frumoasă şi deschisă culorii irisului. Acest ulei este bun şi pentru reducerea colesterolului din sânge şi diminuează efectele stresului.

Dr. Morse, un specialist în detoxifiere, iridologist şi vindecător (are o rata de vindecare de 85%, tratând peste 250.000 de pacienţi), a făcut o serie de videoclipuri în care prezintă modul în care dietele pot schimba culoarea ochilor.

Şi Kristina Carillo-Bucaram a postat un videoclip care a avut cu milioane de vizualizari. Marea majoritate a comentariilor de la videoclip scot însă în evidenţă neîncrederea oamenilor în această teorie.

Surse: Revista Fresh; Almeea


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here