Articole adăugate recent

Strazile sunt pline de masini de lux abandonate de proprietari! Motivul este cat se poate de simplu. In Emiratele Arabe Unite sunt legi stricte in privința datoriilor.

Daca nu poti sa platesti ratele sau amenzile indiferent de motiv, ajungi in fata autoritatilor si risti chiar inchisoarea. Nu exista termenul de faliment in Emirate! Asa ca cei cu probleme financiare prefera sa renunte la tot si sa dispara inainte sa ajunga in fata judecatii extrem de dure.

Problema cu masinile abandonate, desi pare absurda in alte locuri de pe planeta, este una extrem de serioasa in Dubai. Sunt mii de plangeri din partea localnicilor care s-au saturat de locuri de parcare ocupate de masini luni bune pana cand acestea sunt ridicate.

Masinile abandonate sunt recunoscute imediat. Sunt pline de praf, au anumite parti lipsa si de multe ori au mesaje considerate “neploliticoase” de comunitatea araba pe ele.

RECOMANDARE
„Arăt prea bine, sunt prea frumoasă și prea educată pentru o slujbă de birou”. Cum arată viața unui copil de bani gata

 

In 2011, apogeul masinilor abandonate a fost atins de un Ferrari Enzo in valoare de 1 milion de euro. Acesta a fost inchiriat de un cetatean britanic timp de mai multe luni in care a acumulat sute de amenzi. Acesta nu si-a permis sa le plateasca si a decis ca e timpul sa se faca nevazut.

Sursa: turism.bzi.roVă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Nu e de râs! Cum poți scapă definitiv de păduchii de cap cu ajutorul unor ingrediente banale
loading...

NU RATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here