Dr. Monica Pop trage un semnal de alarmă cu privire la decesele cauzate de noul coronavirus. Cunoscutul medic susține că sunt reclamații ale mai multor români care spun că morții din familiile lor sunt trecuți la „COVID”, deși nu aveau nicio legătură cu virusul ucigaș.

„Dacă pe un bolnav COVID asimptomatic l-a lovit trenul, ți se pare normal să spui că a murit din cauza noului coronavirus? N-are nicio legătură. Și așa s-a întâmplat să… numărul nu e corect.

Sunt reclamații de la oameni care au spus că părinții lor nu au avut nicio legătură cu nimic, au murit, iar pe certificatul de deces asta scrie, COVID.

Categoric sunt și derapaje de genul ăsta. Nu spun că toate. Oamenii au trimis poze după certificat. Și eu spun să vă interesați că numărul de morți e mult mai mare decât cel pe care îl spune domnul președinte, care e foarte delicat și vrea să împace și capra și varza.

Din păcate, cu numărul ăsta nu se poate, pentru că a fost o discriminare foarte mare. Pacientul e pacient, indiferent de boala lui. Eu știu foarte bine, și din postura de medic, și din cea de pacient, că pacienții cronici nu au avut posibilitatea să se adreseze nicăieri.”, a spus medicul.

„Constituția a fost încălcată grav!”

„Din păcate, unii cronici s-au transformat în acuți. Să nu zicem de ordinul dat de DSU în care scrie foarte clar să nu facem la cronici nici măcar consultații, și uite așa oamenii au murit.

Și pot să dau exemple chiar acum, de oameni foarte tineri, care și-au pierdut viața pentru că n-au primit act medical.

S-a încălcat îngrozitor Constituția. Pentru că dreptul la sănătate este garantat acolo și nu e vreun amendament. Ei au plătit asigurări de sănătate și perioada aceea unde nu s-a putut beneficia de așa ceva”, a spus Monica Pop.

Sursa: antena3.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

1 COMENTARIU

  1. Traim sub un Regim Facist care guverneaza prin teroare si minciuna . Arafatii , Tatarii si altii mercenari sunt similarii lui Josef Goebells .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here