Efectele ciclonului care vine dinspre Mediterană. Cum se va schimba vremea în România

0

Vremea rămâne anormal de caldă pentru această perioadă, dar devine mult mai dinamică și vor fi mult mai mulți nori, mai multe precipitații, a spus meteorologul Digi24 Simona Căpșună.

Temperaturile vor rămâne peste cele normale, mai ales în jumătatea de sud a țării.

Practic noi, în ultima săptămână din ianuarie ar trebui să avem maxime care să nu treacă de 5 grade Celsius. Ei bine, vor trece chiar și de 10 grade, dar nu atât de mult cât s-a întâmplat în săptămânile trecute. În weekend, de exemplu, am avut 16 grade în sud-vestul Olteniei. Săptămâna aceasta se vor opri la 12-13 grade, a spus Simona Căpșună.

În timpul nopții, temperaturile vor rămâne apropiate de cele normale, destul de reci, cu temperaturi în general negative și cu condiții de ger doar în depresiuni.

Norii s-au înmulțit încă din timpul nopții, pentru că avem un ciclon foarte activ care a venit dinspre Marea Mediterană, va aduce precipitații în primul rând în jumătatea de vest a țării, dar ușo-ușor se vor extinde și în celelalte zone. În următoarele zile, nu dinspre Mediterana vom primi precipitații, ci de la niște cicloane din nordul Europei, care coboară mai mult de data aceasta și periferic aduc și la noi nori și precipitații, a explicat meteorologul la digi 24


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here