Elev ajuns la Urgențe, după ce un coleg i-a turnat dezinfectant în sticla cu apă. Tatăl: „Copilul meu putea muri, la asta v-ați gândit o secundă?”

0

Un elev bucureştean a fost internat de urgență la spital, după ce un coleg de-ai săi i-a turnat dezinfectant peste apă. Tatăl copilului a postat un mesaj pe Facebook prin care reclamă faptul că băiatul său este, în mod repetat, hărțuit de colegii săi și că nimeni nu face nimic.

Totul s-a întâmplat la Școala Generală 172 din București. David, clasa a V-a, a ajuns de urgență la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu“ din Capitală, unde a primit îngrijiri medicale și a rămas internat.

Tatăl său, Gabriel Lăutaru, a relatat că băiatului său i s-a umblat în ghiozdan, de unde i-a fost luată sticla cu apă peste care a fost turnat dezinfectantul.

„În pauza dintre orele de curs băiețelului meu i s-a umblat în ghiozdan de către unul sau mai mulți colegi de clasă, i-a fost scoasă sticla de apă și i-au turnat peste apă dezinfectant, apoi au pus capacul sticlei și au lăsat-o la vedere pe bancă, iar fiul meu, după ce a revenit în clasă, după terminarea pauzei a băut din sticla personală fiindu-i sete. La câteva minute după, i s-a făcut rău, a început să aibă dureri mari abdominale și arsuri în același timp.“, a explicat tatăl elevului.

Profesoara de matematică l-a trimis pe David la cabinetul medical al unității de învățământ, unde nu mai era nimeni. Copilul a făcut un atac de panică, iar mama sa, care între timp venise la școală, a sunat imediat la 112.

Spre seară, tatăl a depus o plângere la Poliție.

„Sper ca acel/acei copii sa fie descoperiți și părinții sa fie anunțați despre aceste fapte. Da, fapte pentru că, nu cu mult timp în urmă, lui David i se umbla regulat în ghiozdan și i se sustrăgeau sandwichurile (pachețelul de acasă).

Dumneavoastră ce ați face dragi părinți, dragi profesori, dacă copilul dvs. ar trece prin astfel de momente?

Copilul meu putea muri, la asta v-ați gândit o secundă? Nu exagerez cu nimic, este un act care nu poate fi tratat ca o glumă între copii. Dacă cei abilitați nu vor identifica și vor lua măsurile ce se impun, ne vedem fortați ca și părinți să luam propriile măsuri și de a muta copilul la altă clasă și altă școală.“, a mai scris Gabriel Lăutaru.

❗❗❗ #STOP HĂRȚUIRII ÎN ȘCOLI ❗❗❗ Ieri 06.03.2020 in pauza dintre orele de curs baietelului meu i s-a umblat in ghiozdan…

Publicată de Gabriel Lautaru pe Sâmbătă, 7 martie 2020

Sursa: constantadeazi.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Pană totală de curent electric în România in această iarnă? Explicațiile unui expert în energie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here