Articole adăugate recent

O femeie a mers la medic pentru a-i fi administrată o perfuzie, însă medicul i-a făcut, din greşeală, un chiuretaj.

Polițiștii din Coreea de Sud investighează cazul unul medic care a făcut un chiuretaj unei paciente însărcinate care venise pentru o procedură banală.

O femeie însărcinată în 6 săptămâni a mers la o clinica din Seul pentru o perfuzie nutrițională. Femeii i s-a făcut însă avort din cauza unei confuzii între programările făcute de angajații spitalului, potrivit CNN.

Medicul și asistenta care s-au ocupat de pacientă sunt acum investigați de autoritățile coreene. Ei sunt acuzați de neglijență la locul de muncă care a dus la vătămare corporală, notează digi24

Asistenta i-a injectat femeii anestezicul, fără a confirma identitatea acesteia, apoi medicul a efectuat chiuretajul, fără să verifice, la rândul lui dacă este pacienta corectă.

Avortul va deveni legal în Coreea de Sud în decembrie 2020, potrivit unei legi aprobate în aprilie 2019. Până atunci el este ilegal, excepție făcând cazurile în care părinții suferă de boli ereditare, copilul este rezultatul unui viol sau al unui incest sau fetusul pune în pericol viața mamei.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here