„În România totul este de vânzare. A fost vândut pământul, pădurile, apele mai puțin sufletul românesc,,. Țara va da faliment

25

Invitat la Televiziunea Română, Călin Georgescu, fostul Director Executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității, a făcut o analiză rece și tăioasă a realității românești de după 1989.

Acesta a spus, printre altele, că România este tratată precum o mină de aur de către alte entități, de unde se extrage minereu până când țara va da faliment. Conform acestuia, falimentul României este o chestiune de timp.

România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România” , a spus expertul.

Potrivit activenews.ro, Georgescu a detaliat subiectul, susținând că România este controlată și condusă de străini, care dețin toate pârghiile strategice ale puterii. Călin Georgescu afirmă că în ultimii 26 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs de la Ștefan cel Mare și până în 1989.

Trăim într-o formă anti culturală, s-a pierdut rușinea. Și s-a pierdut rușinea pentru că lichelele și lacheii de serviciu și-au văzut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, după 1989 și au vândut pe mărgele de plastic întreaga țară. România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de  aproape 3 decenii de ani. Au vândut-o cu bună știință, România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și ceea ce este cel mai grav: stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie…nu ne mai aparține.

Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în dezinteresul României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Și a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere, pe vremea când erau miniștri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puțin sufletul românesc și eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa.

În 26 de ani, România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste 1 TRILION de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 26 de ani”, a spus Georgescu în direct la Televiziunea Română.

Citește mai multe pe activenews.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Pană totală de curent electric în România in această iarnă? Explicațiile unui expert în energie

25 COMENTARII

 1. Nu e adevarat. Sunt doar supozitii. Cei ce ne conduc nu fac asa ceva, articolul este o dezinformare. Sa avem incredere in clasa noastra politica pentru ca domniile lor stiu ce e mai bine pentru Romania.

 2. Ce-i de facut?
  1. Conducatori care sa iubeasca poporul.
  2. Munca cat cuprinde. Aici am dat greu. Cine sunt fraierii care sa munceasca dupa dezastrul economic comandat si coordonat?
  3. Justitia normala. Nu justitie la comanda!

  Hai Romania!

 3. Ce cacaturi…si cine o vinde ‘mina asta de haur’? Ce neam de victime , fratele meu! Putori, manelisti, comunisti iesit la pensie la 50 de ani , imbacsiti religiosi care nu muta un pai, romanasi care construiesc pana si in crestetul muntilor , hoti posesori de gatere care taie padurile, proxeneti care vand copii tarii traficantilor, alcoolici si analfabeti….pupatori de moaste , de maini si de picioare…Raiul de unde s-au carat 5 milioane de romani pe timp de pace..si unii viseaza guverne militare…😂😂 bai, nenorocitilor, mai bine ati face alfabetizare, din nou

 4. „Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România” – ce-mi plac mie oamenii astia „destepti” care habar n-au ce spun (de probabilitate zero o fi auzit?) iar cand spun ceva, spun numai prostii de „trezit” credulii…

 5. Domnului Calin Georgescu i-a fost propusa functia de premier al Romaniei de catre Traian Basescu, dar nu a acceptat (spusele dansului au fost: oricand sint dispus sa ajut tara, dar nu in orice conditii).
  Din pacate asemenea oameni nu sint lasati sa ajunga in executivul tarii.
  Sub coordonarea dansului s-a realizat un mare proiect de dezvoltare durabila a Romaniei, dar nu s-a aplicat nimic. De ce? Simplu. Se doreste exploatarea tarii si nu dezvoltarea.
  O zi buna tuturor.

 6. Hibrizii umanoizi sunt acum mai multi decat fiintele umane si ..actioneaza agresiv .. Modificarile s-au facut prin vaccinare si hrana plina de omg-uri .prezentate ca strain e bun, sigure, moderne, cu imaginea si reclama la fericire si tinerete .. si wow… Si primele victime copiii, adolescentii, femeile, barbatii …rezultand ..ceea ce vedem ..imaginea unor forme cu activitati manipulate si manipulabile pentru bani azi ei ..dar modele de distrugere pentru restul … Am dat real teritorii si resurse inepuizabile ce le aveam de milenii asigurandu-ne stabilitatea si sanatatea ..pe harti si pastile ..si zdrente sau omg-uri …precum sorecii care nu se duc la cosul de gunoi ..se duc in cusca unde e o bucatica de cascaval … E drept impregnat cu otrava ..sau cu o resort ucigas . Traieste clipa ..da… cand ai gustat ..e ultima . Si vedeti realitate din jur printre semeni … si prin cimitire unde e plin si extra ..de romani ..majoritatea extrem de tineri . Da din consumuri moderne si incredere ..sau vaccinare ..sau chimioterapie …sau supradoza…excese . Romania e o tara de cobai farma …ca suntem singurii care credem ca strain e bun si altul stie mai bine ..si ca merge si asa…intr-o zi ..din ceruri va vei cineva care ne va da tot ceea ce noi am distrus…sau vandut sau oferit gratis strainilor cu acte . Cum Tutankamon s-a intors ..ca era zeu convins ..si noi la fel … Acest al treilea razboi mondial – smart-technology si farma – este pana cand unii si vor atinge scopurile, vezi idealurile NOM..fara om natural ..si doar 500.000.000 omg-uri ..si dramatic noi contribuim ca ei sa si le indeplineasca …precum moliile mergem la lumina albastra . ..in ONG-uri lagare vezi UE si faptele.

 7. SA VEDEM CE PARTID ISI ASUMASA SCOATA TARA DIN NEVOI CACI DE BAGAT S-AU LUPTAT MULTI.FAPTELE SA VORBEASCA,SI SA NU MAI LASAM STRAINII SA SE AMESTECE IN TREBURILE INTERNE.ASA CUM AU FURAT SI NU POT FI JUSTI FICATE AVERILE SA FIE CONFISCATE.TOTI CEI CARE AU ACCESAT FONDURILE EUROPENE SA SUSTINA ECONOMIA NU SADEA BALANTE O,CA SA NU PLATEASCA IMPOZITE DAR DACA SE IA DECLARATIA AVERII SE VA VEDEA CA S-AU FACUT INVESTITII PERSONALE CARE NU JUSTIFICA VENITURILE DECLARATE.SA DISPARA FIRMELE FANTOMA CARE SUG BANII CONTRIBUABILILOR NEAVAND NICIO CONTRIBUTIE LA FISC DAR INTRA IN INSOLVENTA SA NU PLATEASCA DATORIILE SA FIE LEGI DURE SI APLCABILE NU INTERPRETABILE,INTRUN CUVANT RESPONSABILIZAND PE TOTI CETATENII DE LA MIC LA MARE,CONSIDER CA AVEM TOT CE NE TREBUIE IN ROMANIA,SI PUTEM EXPORTA NU IMPOTA DECAT CE ESTE STRICT NECESAR.AM VAZUT VAGOANE GOALE CARE MERGEAU LA BUCURESTI IAR CETATENILOR LI SE SPUNEAU CA NU MAI SUNT LOCURI IN TRENURI .COBORATI DIN INALTIMEA POLITICA SI VEDETI REAL CARE SUNT ADEVARATELE PROBLEME NU CELE ARATATE DE MASMEDIA CA LA CIRC DEPIZAND CARE DA SUMA MAI MARE PENTRU HAOS LA COTE MAXIME.ARMATA TREBUIE SA PREIA CONTROLUL DAR NU CEI CA BASESCU SI SRI IN LOC SA NE APERE SI SA NE PROTEJEZE INTERESELE NATIONALE PROTEJAZA FURTURILE.SA VINATOTI ROMANII IN TARA IAR STATUL SA NEGOCIEZE CU MULTINATIONALELE CARE PERSONALCRED CA NU EXISTA,SI VALOAREA ROMANILOR ATUNCI SE VA VEDEA ,DEOCAMDATA NE-AM DAT COPII SI STRANEPOTII ALTOR POPOARE FARA SA STIE DE UNDE VINCINE SUNT SI CARE LE SUNT RADACINILE.POPULAM EUROPA SI LASAM TARA PUSTIECOPII SUNT AVEREA UNUI POPOR NU POLITICIENII SI BANII TARA NU ESTE A NOASTRA CI A URMASILOR,URMASILOR NOSTRII,ASA CUM A SPUS STEFAN CEL MARE.SA INVESTIM IN ARMATA ,CACI UN POPOR FARA ARMATA NU EXISTA SA APERE INTERESELE TARII IN
  AGRICULTURA CACI NE DESERTIZAM,DISTRUGEREA SISTEMULUI DE IRIGATIIA DUS SI DUCE LA DESERTIZARE MINISTRII AGRICULTURII NISTE PAPITOI IMPAIATICHELTUIE BANII EUROPENI PE APIA CARE ESTE UN DEZASTRU ECONOMIC,O AGRICULTURA FARAMITATA NU ARE PUTERE ECONOMICA,IAR MARII FERMIERI NU SUNT DECAT CEI CE ABSORB BANI EUROPENISI FOLOSINDU-SE DE MICII FERMIERI CARE MUNCESC SI AJUT0RLDE FINANTARE IL PRIMESC DUPA CE CULEG CULTURILE IN 5-6 RATE ASTFEL CA NU POATE FACE MAI NIMIC CU BANII PRIMITI.EUROPENII PRIMESC BANII LA O LUNA DUPA DEPUNEREA CERERII,CA SA INFINTEZE CULTURILE NU DUPA RECOLTARE SI LA MILA DOMNULUI CI CU IRIGATII SANATOASE

 8. Asta este plata pacatelor noastre! Numai cati copii au fost avortati, din 1989 pana astazi, fara nici o remuscare… si nu ar trerbui sa ne mai miram de tot ceea ce se intampla! Maica Domnului sa se roage pentru noi si sa ne trezeasca din amortire! Mai exista speranta…

  • Wow, aia era. Religiosii tarii care sunt impotriva avortului sunt aceiasi care-si intreaba preotul cu cine sa voteze si sunt manipulati fara rusine de zeci de ani

  • Da o fii si avorturile o cosecinta, dar cred ca mai mare problema este ca am intors spatele lui Isus, cel care a murit pt. noi, El este cel care ne-a salvat si ne mantuieste prin sangele Sau. Si am ajuns sa ne rugam la maica Domnului, la nustiu ce ,,sfinti” dar mai putin luj Isus. Oare cine a murit pt. noi, oare cine are puterea sa ne ierte pacatele si sa le stearga cu sangele Sau, oare conform Bibliei cine mijloceste pt. noi???? Conform marturiei Apostolilor, si a cuvantului scris in Cartea Sfanta, doar Isus este cel care face aceste lucruri. Isus este Domnul Domnilor, Imparatul Imparatilor si Lui i se cuvine toata lauda si gloria. Rugaciunile adresate altora decat lui Isus, Biblia le numeste idolatrie.

  • Da o fii si avorturile o cosecinta, dar cred ca mai mare problema este ca am intors spatele lui Isus, cel care a murit pt. noi, El este cel care ne-a salvat si ne mantuieste prin sangele Sau. Si am ajuns sa ne rugam la maica Domnului, la nustiu ce ,,sfinti” dar mai putin luj Isus. Oare cine a murit pt. noi, oare cine are puterea sa ne ierte pacatele si sa le stearga cu sangele Sau, oare conform Bibliei cine mijloceste pt. noi???? Conform marturiei Apostolilor, si a cuvantului scris in Cartea Sfanta, doar Isus este cel care face aceste lucruri. Isus este Domnul Domnilor, Imparatul Imparatilor si Lui i se cuvine toata lauda si gloria. Rugaciunile adresate altora decat lui Isus, Biblia le numeste idolatrie.

   • Doamnă dragă, ortodoxia este dreapta credință. Iisus Hristos nu se împarte după placul rătăcirilor sectare. Cred că ar trebui să citiți Sfânta Scriptură cu dragoste și atunci poate că o să înțelegeți. Nu frângeți oasele Scripturii cu dinți de lapte (fără înțelepciune). Cât despre rugăciune tot în Sfânta Scriptură găsim :
    Iacov cap. 5
    13. Este vreunul dintre voi în suferinţă? Să se roage. Este cineva cu inimă bună? Să cânte psalmi.
    14. Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoţii Bisericii şi să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului.
    15. Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va ridica, şi de va fi făcut păcate se vor ierta lui.
    16. Mărturisiţi-vă deci unul altuia păcatele şi vă rugaţi unul pentru altul, ca să vă vindecaţi, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului.

    Iar Hristos a lăsat harul mijlocirii oricui crede in El și cere în numele Lui:

    Timotei 2: 1, 2 – ,,Vă îndemn, dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea.”

    Așadar România este așa din cauza noastră, așa se întâmplă când începem să hulim cele Sfinte și să nu mai credem în Dumnezeu. Dumnezeu ne mai ține sub Acoperământul Lui din mila rugăciunilor celor evlavioși, a pustnicilor care mai stau prin pustiile țării, a oamenilor care IL iubesc pe Dumnezeu cu adevărat și se roagă pentru pacea țării. Impacati-vă cu Dumnezeu. Căutați mai întâi Împărăția Cerurilor, sunteți creștini nu cretini. „Omul fără Dumnezeu rămâne un biet animal rațional, care vine de nicăieri și se îndreaptă spre nicăieri”…spunea marele nostru român Petre Țuțea.

  • Liliana, trezeste-te, suntem in secolul in care oamenii zboara printre stele si nu au intalmnit niciun fel de creaturi mistice in ceruri, precum cele descrise de religie. Asta e motivul principal pt care Romania este unde este, majoritatea romanilor formeaza o turma de oi religioase si mistice pe care le manipuleaza care cum vrea, in loc sa isi puna creierele la contributie ca sa iesim din situatia asta.

 9. De ce in acest caz acest om (capacitate si inalt domnitar roman )nu are acces la parlamentare sau minimal senat???????????????????????????

 10. Daca vreodata in viata se va aplica legea conform căreia, se vor confisca averile celor ce nu pot justifica bunurile si banii! Oare cu cat se va îmbogăți țara?

 11. noi stim !.. raman la parerea ca un guvern militarizat ne scoate din rahat ! nici o alta configuratie din actualii si fostii hoti ! (nu mai zic si politicieni , ca devine pleonasm )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here