Articole adăugate recent

O tânără din Rusia s-a filmat în timp ce își ridica fustă, de bunăvoie, în faţa persoanelor care circulau prin gări sau în staţiile de metrou, pentru a sensibiliza publicul asupra fenomenului “upskirting”, în cadrul unui experiment social.

Această practică, “upskirting”, presupune ca străinii să le facă poze, într-un mod discret, sub fustă, femeilor care poartă acest obiect vestimentar.

De obicei, acest fenomen are loc în locurile aglomerate, în autobuze sau staţiile de metrou, conform The Sun

Anna Dovgalyuk, care s-a descris drept o activistă, nu a primit exact reacţiile la care se aştepta, atunci când şi-a ridicat fusta în faţă oamenilor. Aceste imagini fiind dedicate celor care aruncă câte-o privire sub fustele femeilor.


Acum se mai citește și: „Mi-a ridicat fusta… sărutându-mă cu forță”… Polițistă aproape violată de un profesor universitar


“Din partea femeilor care au devenit victimele voastre, poftim, acum aveţi ocazia să priviţi! Staţi departe de noi”, este mesajul clipului apărut într-o gară din Sankt Petersburg.

În timp ce îşi ridica fusta în faţă străinilor, rămând doar în lenjeria intimă, aceștia priveau suprinşi. Imaginile a fost vizualizate de peste 1.4 milioane de ori

https://www.youtube.com/watch?v=SWXkisQSyno

stirileprotvVă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Şoc anafilactic după o partidă de amor! Ce recomandări i-au dat medicii femeii aflate la un pas de moarte
loading...

NU RATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here