(Video) Femeie suspectă de coronavirus in Buzău luată cu targa de pe stradă, din apropierea unui hipermarket

0

Autorităţile sanitare din judeţul Buzău sunt în alertă, după ce o femeie care s-a întors din Italia a sunat la 112 şi a spus că a intrat în contact cu o persoană suspectă de coronavirus.

Duminică seară, buzoianca în vârstă de 52 de ani a coborât din autocarul care o aducea din Italia, unde fusese la muncă.

Aproape de Buzău, femeia ar fi început să se simtă rău, iar când a coborât în stația de la Kaufland Eroilor a pus mâna pe telefon si a sunat la ambulanța.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, citat de Adevarul.ro femeia a călătorit cu un autocar din Italia, dintr-o zonă aflată în carantină, în autocar fiind şi alte persoane, din Brăila şi Galaţi. Celelalte persoane din autocar şi-au continuat drumul. Reprezentanţii Prefecturii Brăila spun că acolo nu au coborât pasageri, aceştia îndreptându-se spre Galaţi.

În Italia, buzoianca îngrijise un bătrân, împreună cu o altă femeie. În cursul dimineții, în timp ce se afla în autocar, buzoianca a fost sunată din Italia şi i s-a dat o veste cumplită: colega sa, alături de care avusese grijă de bătrân, a fost internată la spital sub suspiciunea de infectare cu temutul virus.

Un echipaj de la SAJ Buzău si unul de la ISU au preluat-o pe femeie într-un echipament special. Polițiștii prezenți la fața locului pentru a izola persoana suspectă au purtat măști medicale.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here