Articole adăugate recent

Autorităţile sanitare din judeţul Buzău sunt în alertă, după ce o femeie care s-a întors din Italia a sunat la 112 şi a spus că a intrat în contact cu o persoană suspectă de coronavirus.

Duminică seară, buzoianca în vârstă de 52 de ani a coborât din autocarul care o aducea din Italia, unde fusese la muncă.

Aproape de Buzău, femeia ar fi început să se simtă rău, iar când a coborât în stația de la Kaufland Eroilor a pus mâna pe telefon si a sunat la ambulanța.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, citat de Adevarul.ro femeia a călătorit cu un autocar din Italia, dintr-o zonă aflată în carantină, în autocar fiind şi alte persoane, din Brăila şi Galaţi. Celelalte persoane din autocar şi-au continuat drumul. Reprezentanţii Prefecturii Brăila spun că acolo nu au coborât pasageri, aceştia îndreptându-se spre Galaţi.

În Italia, buzoianca îngrijise un bătrân, împreună cu o altă femeie. În cursul dimineții, în timp ce se afla în autocar, buzoianca a fost sunată din Italia şi i s-a dat o veste cumplită: colega sa, alături de care avusese grijă de bătrân, a fost internată la spital sub suspiciunea de infectare cu temutul virus.

Un echipaj de la SAJ Buzău si unul de la ISU au preluat-o pe femeie într-un echipament special. Polițiștii prezenți la fața locului pentru a izola persoana suspectă au purtat măști medicale.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Concert în plină pandemie în Rusia cu peste 100 de mii de persoane, fără distanțare. Putin ține un discurs pe un stadion plin ochi
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here