A filmat cum sunt făcute delicioasele jeleuri. E de necrezut ce pot mânca copiii dumneavoastră. Faceți cunoscut asta tuturor

1

Dacă îți plac jeleurile, s-ar putea să nu mai pui niciodată gura pe aceste dulciuri după ce vei viziona un clip cu puternic impact emoțional realizat de o femeie din Belgia.

Alina Kneepkens a surprins cum sunt preparate delicioasele jeleuri, acele figurine dulci și colorate, care se fac cu piele, cartilagii și oase de animale, în special de porc.

Gelatina se obține din fierberea acestor părți ale animalelor, care sunt, de fapt, resturi obținute din industria prelucrării cărnii.

După fierbere, resturile animale sunt acoperite cu coloranți, zahăr și alți îndulcitori pentru a obține jeleurile atât de atrăgătoare din magazine.

Citeste mai multe pe realitatea.net


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


1 COMENTARIU

  1. Toată gelatina din comerț (pe care o cumpărați la pliculeț) este de origine animală și se extrage din oase sau țesuturi similare (în principiu resturi rezultate la abatorizare sau tranșare și care nu pot fi folosit în altă parte). De aia se prinde piftia și pe principiul ăsta sunt fabricate și jeleurile. Dacă vi se pare scârbos folosiți agar agar care e mai greu de găsit dar e de origine vegetală (alge).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here