Firma care îţi oferă SALARIU DE 1.000 DE EURO și care îţi plăteşte și CHIRIA face recrutări

0

Carpro, broker de închirieri auto, recrutează agenţi de vânzări. Firma oferă candidaţilor selectaţi pe aceste posturi salarii care depăşesc 1.000 de euro la doi ani de la angajare, iar pentru cei care locuiesc în chirie în Bucureşti, firma decontează 75% din costul cazării, în cuantum de până la 900 de lei pe lună.

„Acest job presupune exclusiv muncă de birou. Candidatul ideal are cunoştinţe de operare PC (MS Office, internet), abilităţi de vânzări şi dorinţa sinceră de a ajuta clienţii. Clienţii sună şi plasează comenzi, iar agentul ghidează, ajută şi consiliază clientul în procesul de rezervare, răspunzând la întrebările acestuia cu privire la preţuri, condiţii”, se arată în anunţul de recrutare citat de economica.net

La încadrare în prima lună (luna de training), salariul de bază va fi minim pe economie, iar apoi va evolua în funcţie de aptitudini, fiind un job pe vânzări. În mod tipic, în această nişă, după circa doi ani de experienţă, salariul ajunge să depăşească 1.000 euro net, se mai spune în anunţul de recrutare.

La salariu se adaugă, pentru candidaţii care nu au în buletin ca domiciliu municipiul Bucureşti, 75% din costul cazării – suportăm până la 900 de lei pe lună, la care se adaugă decontarea transportului, conchid angajatorii în anunţul de recrutare.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Pană totală de curent electric în România in această iarnă? Explicațiile unui expert în energie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here