Articole adăugate recent

Imagini revoltătoare surprinse într-un magazin de piese auto din localitatea Vânju-Mare din județul Mehedinți. O femeie de etnie rroma a fost surprinsă de camerele de supraveghere furând o baterie auto chiar în fața vânzătorului.

Din imaginile apărute în mediul online, furtul pare să fi fost organizat în cele mai mici detalii de mai mulți indivizi. În timp ce o femeie și un bărbat cer informații angajaților, o altă femeie intră în magazin, se apleacă parand ca vrea sa verifice produsele afișate la vânzare.

Ca un coleg de echipă adevărat, cealată femeie încearcă să o acopere pe suspectă, în timp ce ea bagă bateria auto în fustă, care avea un buzunar special amenajat pentru ”pradă”.

Cu obiectivul atins, femeia se preface că mai verifică un produs, îl pune înapoi pe raft, apoi iese din magazin, nu înainte de a privi fix în cameră, gândindu-se probabil ca msi a plecat cu gândul ca poate ,,no fonctiona registrarea”!

Pe pagina de Facebook, Romania Distribuie, unde a fost postat clipul video se precizează că hoții nu au fost încă prinși, insa se revine cu un update in care se precizează ca in urma mesajelor primite de la cei care au vizionat clipul, (vezi clipul dand click pe acest link

https://www.facebook.com/romania.distribuie/videos/183669852047324/?hc_ref=ARRciwbRP-2_UBPWbMfO32bj_LpVe4xZh80dO7XYt1X1FcWjGDrBKyeyn1kbiQWZ3xk ) femeile ar putea fi din localitatea argeșeană BASCOV, acolo unde ar fi cunoscute si oamenilor legii pentru același mod de operare.

RECOMANDARE
Vaccinul chinezesc Sinovac e apă de ploaie. Sute de medici vaccinaţi cu două doze, infectaţi cu Covid-19

Furtul ar fi avut loc luni, în jurul orei 10:30, potrivit informațiilor apărute pe imaginile camerelor video. Citește mai multe pe realitatea.net. 


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Cât de tare e asta? O primărie de la țară oferă 150 de lei pentru fiecare fotografie cu oameni care aruncă gunoi la întâmplare
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here