Articole adăugate recent

Ca reacție la declarațiile președintelui Klaus Iohannis referitoare la referendum, un lider ALDE anunță că în teritoriu „se strâng semnături pentru demiterea lui Iohannis”.

„În opt județe se strâng semnături pentru a întreba poporul dacă dorește demiterea lui Klaus Iohannis”, declara liderul ALDE, Ioan Ghişe.

El a spus la un post de televiziune că, în cadrul referendumului convocat de Klaus Iohannis cu privire la legea amnistiei și grațierii, ar putea fi adăugată încă o întrebare, referitoare la demiterea șefului statului din funcție, nota Aktual24.

„Am fost sunat astăzi de către un domn Zaharia Dan din Călărași. Mi-a spus ca in opt județe se strâng semnături pentru a întreba poporul dacă dorește demiterea lui Klaus Iohannis. (…) Dacă provoacă cetățenii, la referendum s-ar putea ca el sa-si termine mandatul in acest an”, a spus Ghișe.

Sursa:gandeste.org


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
Lucruri extraordinare despre creierul uman
loading...

2 COMENTARII

  1. Cand abia incepuse sa se stabilizeze tara ,ati si inceput cu demiterea Pe vremea lui Dragnea ii cereati demiterea saptamanal Lasati tara sa respire, faceti liniste, auzim ce doriti? Cine este si ce a facut pentru tara acest Ghise???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here