Articole adăugate recent

Clipe extrem de grele pentru Irinel Columbeanu! Din cauza datoriilor, fostul milionar a fost dat afară din apartamentul din Cosmopolis, iar acum s-a mutat tot cu chirie într-un apartament din zona Colentina. Fostul soţ al Monicăi Gabor este de nerecunosut! Fotoreporterii Click! l-au surprins recent, la volanul automobilului la mâna a doua, trist şi îngândurat.

Bogăţia şi sărăcia sunt două stări materiale pe care Irinel Columbeanu (62 de ani) a ajuns să le cunoască foarte bine, iar cu ultima este nevoit să se obişnuiască, din păcate. Din vârful topului de milionari, Irinel este acum de cealaltă parte a baricadei: a omului simplu, modest, cu mai puţine griji şi, bineînţeles, şi cu mai puţini bani în buzunare. Iată că, din lipsa banilor, acesta a ajuns să fie evacuat din apartamentul din Cosmopolis în care se mutase din luna septembrie a anului trecut.

Click! a scris săptămâna trecută despre problemele şi datoriile cu care se confruntă. Astfel, fostul afacerist figura cu o datorie la întreţinere în valoare de 1.800 de lei, iar chiria „uitase” să o mai plătească de mai bine de două luni.

Atunci i s-a pus în vedere că riscă să rămână fără apă caldă şi fără alte utilităţi, dar nu s-a conformat şi a fost evacuat din cartierul rezidenţial. Fotoreporterii Click! L-au surprins zilele trecute la noua locuinţă, un bloc nou din zona Colentina, Bucureşti. Singur, trist, abătut, chiar de nerecunoscut am putea spune. Alt om! Îmbrăcat în aceleaşi haine, jachetă de culoare bej deschis şi blugi prespălati, Irinel se întorcea de la un supermarket din zona Pipera, cu o plasă plină de cumpărături pe care s-a chinuit singur să o care până la intrarea în bloc. Dacă înainte conducea maşini de lux, care valorau jumătate de milion de euro, Rolls Royce şi Bentley, în prezent fostul soţ al Monicăi Gabor se mulţumeşte cu o maşină modestă cumpărată la mâna a doua anul trecut.


A locuit o vreme în Cosmopolis cu iubita lui

Este vorba despre un Opel Astra, de culoare cenuşie, care valorează în jur de 5.000 euro, adică de o sută de ori mai puţin ca acelea pe care le-a condus până acum. Se pare ca Irinel i-ar fi cerut ajutorul fostei sale soţii, însă aceasta a refuzat să îl sprijine pentru că trebuie să aibă grijă în primul rând de tatăl aflat la Bacău, care se confruntă cu probleme de sănătate. „Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat ruşinea la o parte şi i-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are. Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America, aşa că nu i-a spus din prima «Da». Este o situaţie grea pentru el. De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine”, au povestit pentru Click! surse din anturajul lui Columbeanu.
Avere de milioane de euro și o soție tânără

În urmă cu 14 ani Irinel Columbeanu avea o avere imensă, de 70 de milioane de euro. Era proprietarul unui adevărat palat, la Izvorani, și conducea mașini de lux. Așa a atras-o pe Monica Gabor, care i-a devenit soție, apoi i-a dăruit și o superbă fetiță căreia i-a pus numele Irina. Timp de cinci ani s-a bucurat de luxul de la vila din Izvorani, pusă sub sechestru de bancă. Omul de afaceri a fost grav lovit de criză şi a ajuns să îşi vadă multe dintre proprietăţi trecute ca garanţie a băncii de unde a luat împrumut. După ce a luat un credit de 5,1 milioane de euro, pentru afacerea cu columbeanit, materialul de construcţii pe care el l-a inventat, afacerea a eşuat. Columbeanu a pierdut astfel 56 de terenuri în Ciolpani, zona în care şi-a construit impresionanta vilă de lângă lacul Snagov.


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here