Județul cu cel mai apreciat clip de prezentare! Echipa nu a folosit clipuri video ci doar poze

0

Articole adăugate recent

Echipa de tineri profesioniști  de la Zig Zag s-a decis să promoveze un județ din România, iar prezentarea video a fost una de excepție.

Autorii clipului au  reușit să aleagă  cadrele care să scoată în evidență ce are județul Caraș-Severin mai frumos.

Moldovenii de la Zig Zag au un proiect ambițios. Străbat ținuturile țării pentru a promova frumusețile României. Trebuie menționat că acest lucru îl fac așa cum nu se mai face în prezent: GRATUIT!

peisaj

Publicația Expres de Banat precizează că „ se autofinanțează prin abilitățile pe care fiecare membru al grupului și le-a dezvoltat pe parcursul călătoriei. Sunt o sursă inepuizabilă de entuziasm… Nu sunt pretențioși și au un soi de frumusețe interioară care inspiră pe oricine. Ideea unui astfel de proiect a pornit din patriotismul care i-a animat, din nebunia vârstei și din dorința de a arăta că locurile pe care le găsești în România sunt unice în lume.”

Proiectul lor este în derulare  până în 2019, când speră să promoveze fiecărui județ în parte. Vara trecută ei au fotografiat în județul Caraș-Severin. Cel mai greu le-a fost la selectarea imaginilor reprezentative din zecile de mii de cadre.

Deși prima lansare a clipului au făcut-o la Reșița, au vrut să fie cât mai aproape de perfecțiune. Forma finală a fost realizată recent.

În prezentare au folosit tehnicile  hyperlapse și timelapse. Filmul este realizat din mii de fotografii, care în succesiunea lor  dau efectul unei filmări. S-au folosit circa 7.000 de poze.

Județul Caraș-Severin a fost împărțit în șase zone de interes, care au fost prezentate publicului. Rezultatul zilelor  petrecute în Caraș-Severin este unul de o rară frumusețe.

Pentru promovarea turismului clipul poate constitui o adevărată carte de vizită a județului.

Sursa: expressdebanat.ro


Vă așteptam și pe PAGINA DE FACEBOOK pentru a comenta împreună articolele noastre.


RECOMANDARE
De câte ori pe an au voie sa facă dragoste creștinii adevărați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here